Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sok embernek mi baja a covid...

Sok embernek mi baja a covid oltással?

Figyelt kérdés

Vannak kötelező oltások amiket már csecsemő korban megkapunk pl. gyermekbénulás elleni oltás, Tuberculosis elleni oltás, Hepatits-B elleni oltás (bár ez 13 éves korban kötelező) stb. Sőt bizonyos országokba eleve be sem léphettél a covid előtt sem, ha nem voltak meg bizonyos oltásaid (pl. a malária).

De érdekes ezek ellen mégse volt hisztizés..

2021. máj. 7. 18:49
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
88%
Elég szégyen, hogy Magyarországon nincs a VAERS-hez hasonló jelentési rendszer. Pláne akkor mikor egy kísérleti kezelésben részesítik az egész lakosságot. Szégyen, hogy egy ilyen nagyszabású oltási kísérlet folyik és ezek a szerencsétlen jobbindulatú orvosok gyűjtik jobb híján az eseteket ilyen amatőr módon.
2021. máj. 7. 20:14
 22/56 anonim ***** válasza:
21%

Én is ezen gondolkoztam. A polio oltást mindenki boldogan adatta be a gyermekének, pedig az akkori technika szerint az is nagyon gyorsan készült el.

Gondolom azért, mert az ember a gyermekét mindig óvja.

Egyébként a "gyorsan összedobott oltás" szöveg nálam nem jön be, mert a covid korábbi törzse ellen akartak oltást kifejleszteni, de nem volt túl fertőző, leálltak vele.

Szóval volt egy szuper alap.

Különben én felvettem

30n

2021. máj. 7. 23:17
 23/56 anonim ***** válasza:
82%
22# , legyél büszke arra is ha beüt a ménkü . Olvasd el milyen összetevőkből áll , ha nem találod a neten kérj írásos tájékoztatót . Nem kapsz . Az sem tűnt fel eddig hogy 1, erre az injekciokra nincs gyártási felelősség ? 2, aki ezekkel van fecskendezve nem köthet életbiztosítást , mert elusitják , de miért ? 3, állatorvosi tétel hogy vemhes állatot nem injekcioznak . Embert terhesen lehet, barmilyen állapotút évente Xszer ....
2021. máj. 7. 23:46
 24/56 anonim ***** válasza:
26%

Épp most kötöttem életbiztosítás, senki nem kérdezte be vagyok-e oltva.

És hallottál már az Rh összeférhetetlenségről?

Injekcióval előzik meg, ugyanis pont hogy MEGELŐZI a vetélést, azaz a halált. Néha még súlyos szövődmény is járhat az anti D injekció elmulasztásával (értsd:ha életben is marad a gyerek, egy életre fogyatékos lesz. Ezt pedig egy szuri M+megelőzi. Menő, mi? )

Azért vicces, hogy az érveid reggel hatkor gondolkozás nélkül is csulkóból dőlnek meg.

Kissé tájékozatlan vagy.

Mivel sem vegyész, sem kémikus, sem virológus nem vagyok, tojok rá mi van benne. Hidd el, aki bevizsgálta, az tudja mi van benne, és aki bevizsgálta, az már rég ülne, ha veszélyes anyagot engedélyez.

És ezt több, egymástől független tudós tette meg, szerte a világ országaiban.

Nekem ennyi bőven elég.

Főleg valaki olyan véleményével szemben, aki egy szimpla életbiztosítást sem tud megkötni.

Ha rozsdás szögbe lépek sem úgy megyek orvoshoz tetanusz elleni oltásért, hogy

"Na de doktornő!, Ezt a ruszkik rakták össze! Inkább megkockáztatom a tetániás görcsöt, lesz ami lesz, ha meghalok, hát meghalok!"

2021. máj. 8. 06:14
 25/56 anonim ***** válasza:
82%
És arról mi a véleményed hogy az mRNS technológia hivatalosan "génterápia termékként" van nyilvántartva és 8 hetes teszt előzte meg azt hogy élesben millióknak beadják az oltást. Egy olyan technológiát, amit előzőleg a gyógyszergyártók elvetettek, mert olyan súlyosak voltak az utóhatások. Ezek visszaellenőrizhető tények.
2021. máj. 8. 08:31
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
24. Melyik biztosító?
2021. máj. 8. 08:34
 27/56 anonim ***** válasza:
0%

Mivel a vírus egy élőlény, génekkel, nem zavar, hogy génterápiának nevezik.

A sampont is lehet hajápoló szernek nevezni.

És mire mi megkaptuk, már több millióan megkapták, sok - sok orvos ellenőrizte a világ országaiban.

Nekem ez elég, mint ahogy mondtam.

2021. máj. 8. 08:45
 28/56 anonim ***** válasza:

26

Allianz.

2021. máj. 8. 08:47
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok oltás ellenes, sem oltás párti. Bizonytalan vagyok. Egyrész mert nemrég óta kezdték el oltani az embereket, nem tudom milyen lesz a hosszútávú mellékhatása. Ki tudja mi lesz 5-10év múlva? Senki. Másrész van jó pár féle, ez már alapból kétejt szül bennem. Nekem melyik lenne jó? Nincs semmilyen vizsgálat előtte. Harmadrész, hogy a csapból is ez folyik. Kormány is ennyire erőlteti, meg alapvető jogokat von/akar megvonni. Negyedrészt rengetegszer hallom, ismerősöktől is, ki hogyan járt utána. Mennyire rosszul volt, kórházba került. Egészséges fiatal emberekről is szó van.
2021. máj. 8. 09:01
 30/56 anonim ***** válasza:
81%
27 A vírus nem élőlény hanem egy parazita! Önmagában nem tekinthető élőlénynek, de magában foglalja az élet lehetőségét. A benned levő géneket manipulálják, génmódositott lesz aki megkapja az anyagot. Az esetleges mellékhatások évek múlva jöhetnek elő! De elfogadom, téged nem zavar ez és önként bevállalod.
2021. máj. 8. 09:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!