Ilyenkor vajon mi baja lehet egy embernek, ha így megnyílvánul ok nélkül?
Facebook csoport, adok veszek.
Valaki meghírdetett egy hibás kazetta lejátszót. Annyi a hibája, hogy nem adja ki a kazettát (csak kézzel lehet kiügyeskedni belőle), ezért nagyon olcsó. le is írta a leírásba, hogy ez a hibája és kész. 6e Ft.
Aztán egy nő ilyeneket ír alá:
Es akkor igy hogy lehet használni.??🤔🤔🤔🤔
Mindig ugyanazt nezem meg 100x vagy hogy??😡😡😡😡
Miert ha nem jön ki akkor hogy lehet máshogy?
Aztán egy tizenéves srác válaszolt a kommentjére:
Megvetted? Vagy miért vagy ilyen dühös? 🤣
Erre az idióta nő ezt válaszolja:
anyád p*csájáért te f*sz (csillagok nélkül, kiírva)
Hát ezen elkerekedett a szemem. A srácnak teljesen igaza van, senki nem mondta, hogy meg kell vennie. Hibás a lejátszó, hibásként eladó. akinek kell alkatrészre, vagy ha jó úgy neki, hogy kézzel kell kiszedni a kazettát az megveszi.
Erre válaszolt a srác:
Anyámat meg ne vedd a szádra, mert véletlen magamra veszem és az Neked nem
lesz túl jó. Mi a franc bajod van? Eladó egy hibás lejátszó. és akkor mi
van? Ki kötelez rá, hogy megvedd? Ki kötelez arra, hogy használd?
Mi a baja lehet? Hogy válaszolhat így? Alapból mi okból lehet ilyen?
Mert abberráltak. Ennyi.
Nem tanult meg egy pár dolgot,ami alapvető lenne. Őszinte érdeklődést anyd pcsjázás helyett pl.
Nem akarok rosszat mondani,de van a Magyar társadalomnak egy ilyen színvonala,ami visszavezethető bizonyos okokra.
2: mert miért ne? Te sem lehetsz különb nála. Feltettem egy kérdést ott ahol kérdéseket lehet feltenni. Olyan dologról ami engem érdekel.
Önigazolást akkor várhatnék, ha lenne fogalmam arról milyen az a nő.
Nem vár önigazolást szerintem,mert nem arra megy ki a játék,hogy ő akarta volna azt a lejátszót,vagy hogy számára az Szent lenne,és nem bírja,ha ócsárolják a lejátszót.
Szimplán az emberi viselkedés okára kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!