Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor vajon mi baja lehet...

Ilyenkor vajon mi baja lehet egy embernek, ha így megnyílvánul ok nélkül?

Figyelt kérdés

Facebook csoport, adok veszek.

Valaki meghírdetett egy hibás kazetta lejátszót. Annyi a hibája, hogy nem adja ki a kazettát (csak kézzel lehet kiügyeskedni belőle), ezért nagyon olcsó. le is írta a leírásba, hogy ez a hibája és kész. 6e Ft.

Aztán egy nő ilyeneket ír alá:

Es akkor igy hogy lehet használni.??🤔🤔🤔🤔

Mindig ugyanazt nezem meg 100x vagy hogy??😡😡😡😡

Miert ha nem jön ki akkor hogy lehet máshogy?

Aztán egy tizenéves srác válaszolt a kommentjére:

Megvetted? Vagy miért vagy ilyen dühös? 🤣

Erre az idióta nő ezt válaszolja:

anyád p*csájáért te f*sz (csillagok nélkül, kiírva)

Hát ezen elkerekedett a szemem. A srácnak teljesen igaza van, senki nem mondta, hogy meg kell vennie. Hibás a lejátszó, hibásként eladó. akinek kell alkatrészre, vagy ha jó úgy neki, hogy kézzel kell kiszedni a kazettát az megveszi.

Erre válaszolt a srác:

Anyámat meg ne vedd a szádra, mert véletlen magamra veszem és az Neked nem

lesz túl jó. Mi a franc bajod van? Eladó egy hibás lejátszó. és akkor mi

van? Ki kötelez rá, hogy megvedd? Ki kötelez arra, hogy használd?

Mi a baja lehet? Hogy válaszolhat így? Alapból mi okból lehet ilyen?

2021. ápr. 5. 14:23
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Semmi háttérsztori nincs, ez a két komment van a hirdetés alatt. Első a "nő"é, és a srác válasza alatta.
2021. ápr. 5. 14:24
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Emberi butasag es frusztracio, semmi mas, de te mit foglalkozol ezzel? Neked mire jo, onigazolast varsz?
2021. ápr. 5. 14:25
 3/18 anonim ***** válasza:

Mert abberráltak. Ennyi.

Nem tanult meg egy pár dolgot,ami alapvető lenne. Őszinte érdeklődést anyd pcsjázás helyett pl.

Nem akarok rosszat mondani,de van a Magyar társadalomnak egy ilyen színvonala,ami visszavezethető bizonyos okokra.

2021. ápr. 5. 14:25
 4/18 A kérdező kommentje:

2: mert miért ne? Te sem lehetsz különb nála. Feltettem egy kérdést ott ahol kérdéseket lehet feltenni. Olyan dologról ami engem érdekel.

Önigazolást akkor várhatnék, ha lenne fogalmam arról milyen az a nő.

2021. ápr. 5. 14:27
 5/18 A kérdező kommentje:
3: Hát de hogy? Mégis mi okból szidja más anyját? Ennyi erővel teleszemetelhetné a használtautó csoportokat is. Ott csak hibás van!
2021. ápr. 5. 14:28
 6/18 anonim ***** válasza:
30%

Nem vár önigazolást szerintem,mert nem arra megy ki a játék,hogy ő akarta volna azt a lejátszót,vagy hogy számára az Szent lenne,és nem bírja,ha ócsárolják a lejátszót.

Szimplán az emberi viselkedés okára kíváncsi.

2021. ápr. 5. 14:32
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Azért a srác se semmi, mert ő meg elkezdett fenyegetőzni. Egyikük se jobb.
2021. ápr. 5. 14:34
 8/18 A kérdező kommentje:
6: hát igen, erről van szó. Nincs szükségem semmi kazettás cuccra, engem nem érdekelnek ilyenek :D ott a netflix, minek kazetta? Csak görgettem, görgettem és megláttam.
2021. ápr. 5. 14:34
 9/18 A kérdező kommentje:
7: nem fenyegetőzött, csak kiállt magáért.
2021. ápr. 5. 14:35
 10/18 A kérdező kommentje:
Teljesen jó amit a srác írt, semmi bántó, természetes hülyének nézi a nőt. aztán amikor a nő anyázik kiáll magáért. dicséeretes. De nem erről szól a kérdés, mert ezt tudom
2021. ápr. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!