Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor vajon mi baja lehet...

Ilyenkor vajon mi baja lehet egy embernek, ha így megnyílvánul ok nélkül?

Figyelt kérdés

Facebook csoport, adok veszek.

Valaki meghírdetett egy hibás kazetta lejátszót. Annyi a hibája, hogy nem adja ki a kazettát (csak kézzel lehet kiügyeskedni belőle), ezért nagyon olcsó. le is írta a leírásba, hogy ez a hibája és kész. 6e Ft.

Aztán egy nő ilyeneket ír alá:

Es akkor igy hogy lehet használni.??🤔🤔🤔🤔

Mindig ugyanazt nezem meg 100x vagy hogy??😡😡😡😡

Miert ha nem jön ki akkor hogy lehet máshogy?

Aztán egy tizenéves srác válaszolt a kommentjére:

Megvetted? Vagy miért vagy ilyen dühös? 🤣

Erre az idióta nő ezt válaszolja:

anyád p*csájáért te f*sz (csillagok nélkül, kiírva)

Hát ezen elkerekedett a szemem. A srácnak teljesen igaza van, senki nem mondta, hogy meg kell vennie. Hibás a lejátszó, hibásként eladó. akinek kell alkatrészre, vagy ha jó úgy neki, hogy kézzel kell kiszedni a kazettát az megveszi.

Erre válaszolt a srác:

Anyámat meg ne vedd a szádra, mert véletlen magamra veszem és az Neked nem

lesz túl jó. Mi a franc bajod van? Eladó egy hibás lejátszó. és akkor mi

van? Ki kötelez rá, hogy megvedd? Ki kötelez arra, hogy használd?

Mi a baja lehet? Hogy válaszolhat így? Alapból mi okból lehet ilyen?

2021. ápr. 5. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

"Anyámat meg ne vedd a szádra, mert véletlen magamra veszem és az Neked nem lesz túl jó."

Ez neked mégis mi, ha nem fenyegetőzés?

De jól van, nyomogasd csak a kis piros X-edet, látom többre nem futja.

2021. ápr. 5. 14:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Ugye tudod, hogy ahhoz, hogy a százalék megjelenjen 5 ember szavazata szükséges?

Konkrétan rá sem nyomtam és már 0% volt. De tudod mit? Rányomok a kedvedért :)

Egyébként meg tudom, hogy te olyan vagy aki a bűnözőket védi. Látszik a stílusodon. Anyázik valaki, szidja az anyját, ráadásul egy gyereknek, az oké aztán ha ő meg kiáll magáért, az már nem oké.

Térdelgess csak tovább nyugodtan :) Sőt azért a nőért is térdelj, akit ilyen brutálisan megfenyegetett az áldozata.

2021. ápr. 5. 14:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak nem hagyja magát a fiú, nem hagyja, hogy a "támadóé" legyen az utolsó szó. :)
2021. ápr. 5. 14:44
 14/18 anonim ***** válasza:

"De jól van, nyomogasd csak a kis piros X-edet, látom többre nem futja."

A kérdező a srác...az nem normális, hogy valaki ennyire felhúzza magát idegenek párbeszédén.

Ne haragudj kérdező, az utolsó vagdalkozó válaszod alapján te nem vagy komplett. Írom ezt úgy, hogy a nő stílusát is eléggé gáznak tartom.

2021. ápr. 5. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:
"Egyébként meg tudom, hogy te olyan vagy aki a bűnözőket védi. Látszik a stílusodon." Ez beteges már.
2021. ápr. 5. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Itt egy 2 mondatos valaszbol megmondja mindenkinek a kerdezo, milyen ember valojaban. Vicc. 😂 Hagyjuk is...
2021. ápr. 5. 14:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Én láttam az adott párbeszédet, én tudom milyen a nő és milyen a srác. Aki ennyire védi a nőt már bocs, de más helyzetben sem fogja máshogy gondolni
2021. ápr. 5. 15:28
 18/18 anonim válasza:
A betegség neve: buletszindroma internetes változata rendkívül fertőző lehet az értelmileg sérült személyek körében.
2021. máj. 7. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!