Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sok embernek mi baja a covid...

Sok embernek mi baja a covid oltással?

Figyelt kérdés

Vannak kötelező oltások amiket már csecsemő korban megkapunk pl. gyermekbénulás elleni oltás, Tuberculosis elleni oltás, Hepatits-B elleni oltás (bár ez 13 éves korban kötelező) stb. Sőt bizonyos országokba eleve be sem léphettél a covid előtt sem, ha nem voltak meg bizonyos oltásaid (pl. a malária).

De érdekes ezek ellen mégse volt hisztizés..

2021. máj. 7. 18:49
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
78%

Mert miért oltassam be magam, ha a környezetemben akik elkapták a vírust, azok tünetmentesen vészelték át az egészet.

Persze most majd kapni fogom az ívet, hogy hát a kórházakban milyen állapot van, stb stb, a kórházakban eddig is sz*r állapotok voltak.

Mit szoktak még mondani? Ja, hogy fiatal, sportolók is halnak bele. Ja igen, a 0,001%-a kb az érintetteknek, a többi ember abból a rétegből tünetmentesen, vagy enyhe tünetekkel átvészeli.

Őszintén nem érdekel, hogy ki oltatja be magát, és ki nem, de, hogy engem, amiért nem oltatom be magam, kizárnak az edzőtermekből, nyaralni sem mehetek, az egy vicc, ha valaki oltva van akkor az védve van, akkor miért kell ennyire elzárni az elvileg védett embereket?

2021. máj. 7. 19:18
 12/56 anonim ***** válasza:
82%
8-as.én hétvégén találkoztam egy haverommal és a párjával.a nő mutatta nekem a lila foltot a karján(oltás helye) hát én őszinte sajnálatot éreztem irántuk.nem tudom mire megy ki ez az egész,de én nem hiszek abban,hogy ennek a történetnek happy end lesz a vége.sok szarság volt már a történelem során amik intő példák is lehetnek akár a mostani helyzetet figyelembe véve.jobb az óvatosság.
2021. máj. 7. 19:20
 13/56 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell, kenjék a hajukra.
2021. máj. 7. 19:54
 14/56 anonim ***** válasza:
80%

8-as vagyok, nekem nagymamám beoltatta magát, habár mondtam neki, hogy jól gondolja meg. De lebeszélni nem próbáltam mert az ő döntése. Kb 1 hónapja kapta a második adagját. 73 éves, otthon feküdt magas lázzal napokig. Kb 2 hete szenved valamiféle bőrgyulladástól, az arcán, orrán, karján mindenhol piros foltok vannak, a kézfeje is megdagadt, piros.... Az orvos azt mondta neki, hogy gyógyszerallergia. Nem mondom, hogy a vakcina miatt jöhetett ez elő, nem vagyok orvos, de mamám pár éve csak ugyanazokat a gyógyszereket szedi a diabéteszére, most jönne elő allergia rájuk?

Mindenesetre én nem akarok lebeszélni senkit a vakcináról, mindenki egyéni döntése, de azért egyszer kétszer gondoljátok meg előtte, vállaltok-e kockázatot, "felelősséget".

2021. máj. 7. 19:55
 15/56 anonim ***** válasza:
94%

Ez kísérleti oltás jelenleg, az EMA itt is csak sürgősségi engedélyt adott és 2023-ig kell benyújtaniuk a vakcinagyártóknak a szükséges vizsgálati adatokat, hogy rendes engedélyt kapjanak. A Sinopharm az egyetlen amiről azt hiszem még ilyen sürgősségi engedélye sincs. Ez az oka annak, hogy sokan nem kérik és ez a normális nem az, hogy rohanjanak egy olyan kísérleti oltásért az emberek amikkel tizen éve kísérleteznek hiába, mert az állatkísérleti fázison soha nem tudtak túl jutni annyira rosszul teljesített az oltás. Tessék megnézni az amerikai VAERS rendszerbe csak a halálos kimenetelű jelentések hogyan ugrottak meg mióta az új kísérleti oltásokkal oltanak.

[link]

2021. máj. 7. 19:56
 16/56 anonim ***** válasza:
87%
14. Pedig pont ezt a bőrelváltozást rengetegen tapasztalják, tömve van képekkel a facebookon az oltottak csoportjai.
2021. máj. 7. 19:58
 17/56 anonim ***** válasza:
87%
8-as.nagybátyámat ma temették.3 héttel az oltás megkapása után került kórházba féloldali gyengeséggel,órákkal a bekerülés után meghalt.
2021. máj. 7. 19:58
 18/56 anonim ***** válasza:
83%

Csak egy gyors keresés.

[link]

2021. máj. 7. 20:00
 19/56 anonim ***** válasza:
85%
Mert a kötelező oltások kötelezöek, ez pedig önkéntes ami burkoltan kötelező. Ez a baja sok embernek az oltásokkal. Plusz, a bizalom hiánya egy kisérleti anyaggal szemben.
2021. máj. 7. 20:04
 20/56 anonim ***** válasza:
85%

[link]

ez már a hatodik cikksorozat,amiket elvileg oltásáldozatok küldtek be.nehezen tudom elképzelni hogy ennyi történetet valaki kamuból kitaláljon((bár az is elképzelhető persze).de nem az,mert volt egy konkrét eset,egy tanáré,akinek a halálhirét,újság gyászjelentésben is megtaláltam.

2021. máj. 7. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!