Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb embernek mitől...

A legtöbb embernek mitől szokatlan a szemöldök felett lévő tetoválás? Akárki áll előttem, nincs olyan hogy ne nézné.

Figyelt kérdés

Gondolom hogy egy jól szocializált, normális környezetben felnőtt embernek primitív az ilyesmi, de én ezzel tudom kifejezni magam, ha leültem volna pár évet bizonyára annak is nyoma lenne rajtam tetoválás formájában.

Én ettől függetlenül értelmesnek tartom magam, csak más rétegből származom.

2021. ápr. 17. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azert, mert szokatlan, es a legtobb embernek tenyleg a bortonviseltek jutnak eszukbe egy arctetkorol (mondom ezt ugy hogy amugy en is tetovalas parti vagyok)
2021. ápr. 17. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

És láthatólag mégsem sikerült kifejezni magad, mert mindenki csak bámul értetlenül.

Egyébként ahogy #1 írta, ritka, börtönviseltségre asszociálnak az emberek.

Nem ítélem el a tetoválást alapvetően, de pont itt a példa, hogy olyat kellene csináltatni, amit az ember helyzettől függően el lehet rejteni, vagy megmutatni

2021. ápr. 17. 22:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért van látható helyen mert a fájdalmat sem lehet elrejteni, aki kérdezett erről annak elmondtam, és összeállt számára a kép.
2021. ápr. 17. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyülőlőm a tetoválásosokat de ezt én is megnézném xd Semmi rosszból, hanem csak mert eltérő.
2021. ápr. 17. 22:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért szokatlan, mert nem sok olyan ember van, akin szemöldök feletti tetoválás lenne. És ami szokatlan, azt általában megbámulják az emberek.
2021. ápr. 17. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:

En imadom a tetkokat! (Bar nekem nincs. )

Akarmelyik testreszen van,megnezem. Szoval,ha a kezeden lenne,azt is ugyanugy megneznem.

En hiszek abban,hogy egy tetovalt ember is birtokaban lehet a jozan paraszti esznek illetve diplomas kepzettsegnek .

IT-seknel sok az egesz kar tetovalas.

2021. ápr. 17. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem akarod, hogy lássák, nem kellett volna kirakatba varratni. Most vicces, hogy követeled, hogy az arcod közepére rakattad, de senki ne merje nézni.
2021. ápr. 18. 02:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem azért hogy szégyen érzetem volna miatta, csak akivel beszélek, banki ügyintéző, upc-s dolgozó, nem a szemembe néz többet, hanem a tetoválásra figyel.

2021. ápr. 18. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor ragaszd le sebtapasszal, vagy tegyel ra egy kis korrektort, es ha vegeztel ezeken a helyeken, akkor lemosod
2021. ápr. 18. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
És mi az a tetoválás konkrétan?
2021. ápr. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!