A legtöbb embernek mitől szokatlan a szemöldök felett lévő tetoválás? Akárki áll előttem, nincs olyan hogy ne nézné.
Gondolom hogy egy jól szocializált, normális környezetben felnőtt embernek primitív az ilyesmi, de én ezzel tudom kifejezni magam, ha leültem volna pár évet bizonyára annak is nyoma lenne rajtam tetoválás formájában.
Én ettől függetlenül értelmesnek tartom magam, csak más rétegből származom.
És láthatólag mégsem sikerült kifejezni magad, mert mindenki csak bámul értetlenül.
Egyébként ahogy #1 írta, ritka, börtönviseltségre asszociálnak az emberek.
Nem ítélem el a tetoválást alapvetően, de pont itt a példa, hogy olyat kellene csináltatni, amit az ember helyzettől függően el lehet rejteni, vagy megmutatni
En imadom a tetkokat! (Bar nekem nincs. )
Akarmelyik testreszen van,megnezem. Szoval,ha a kezeden lenne,azt is ugyanugy megneznem.
En hiszek abban,hogy egy tetovalt ember is birtokaban lehet a jozan paraszti esznek illetve diplomas kepzettsegnek .
IT-seknel sok az egesz kar tetovalas.
Nem azért hogy szégyen érzetem volna miatta, csak akivel beszélek, banki ügyintéző, upc-s dolgozó, nem a szemembe néz többet, hanem a tetoválásra figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!