Mit lehet vissza szólni egy olyan embernek, aki nem látja a saját maga tulajdonságát és úgy azért szól le másokat, amiben ő ugyan úgy hülye?
Van egy csaj az osztályban aki minden lehetséges alkalommal beszól, h de hülye vagyok. Ez még oké ez nem érdekel. De az már inkább, h ő ugyan azt csinálja ő ugyan abban hülye, mint én, mégis beszólogat? 😆
És én ezzel már nem tudok mit kezdeni, ha szóváteszem lehazudtól, mert nem látja magát.
Vki help me pls.😅
Mondd ezt neki:
"Köszönöm hogy megláttad a szememben a szálkát, de nézz bele a sajátodba, mert abból kilóg a gerenda!"
Ja aztán megszól,h mit nézem őt így, én sokkal csövesebbűl nézek ki 😆 amúgy meg benne nincs semmi nőiessék. Nem érdekli a kinézete, ha meg érdekelné nem szólt volna le azért is engem. 😅
Így online még vissza szólok, de élőben nem fogok so marad a nézés és kibeszélés a barátnőmmel mikor ott van 😆 ezt ignorálta, de az meg nem az ő stílusa. Ha baja van felszólal. Olyam bőhöm nagy állat, külsőre ló teste,feje van neki megy mindenkinek, ha úgy látja jónak.
Nem ismeri magát 🥺
Ugye hogy menthetetlen?😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!