Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért hiszi azt az orvos,...

Miért hiszi azt az orvos, hogy megmondhatja, mit csináljak, csak azért, mert ő orvos?

Figyelt kérdés
Azt mondta, szedni kellene ezt ekkor meg ekkor. Én meg mondtam, hogy " HÁT NEM" és felálltam, kimentem, rábasztam az ajtót.

okt. 12. 09:21
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
OK. A lényeg, hogy én sose fogok szedni semmit:)
okt. 12. 12:28
 32/45 anonim ***** válasza:
51%
Haha, várj amíg találkozol az ecstasyval xD
okt. 12. 13:13
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akarod cáfolni/nyugtatni az orvost, akkor csinálj vérnyomásnaplót, amiben napi 3x beleírod a mért vérnyomásértékeidet. De nem csalj, mert akkor nem az orvost, hanem magadat csapod be!
okt. 12. 19:33
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez a munkája, az alapján dönt, amit lát.

Mondtad neki, hogy máskor nem magas? Mert akkor 24 órás vérnyomásmérést csinálhat vagy megkér, hogy vezess naplót. Egy lelkiismeretes orvos mondjuk egy mért érték alapján nem állít be terápiát, bár lehetséges, hogy a korábban mért magas értékeket is látta, de ha nem mesélted el neki, hogy az a futás, a dolgozat meg a rettegés miatt volt, akkor mit gondoljon?

Nyilván amihez ért, azon a területen megmondja más embernek mit csináljon. Te mit csinálsz?

Akár pénztáros, szalagmunkás, vezérigazgató vagy, jön oda valaki, megmondod neki hova tegye meg mit nyomjon meg, az meg majd puffog, hogy mit képzel, hogy megmondja mit csináljak, csak azért, mert ő a gépkezelő?

okt. 12. 20:33
 35/45 anonim ***** válasza:
66%
Ha eldöntötted, hogy sose fogsz szedni semmit, még akkor sem, ha kell, akkor nem az orvos fog stroke-ot , vagy infarktust kapni. Nem vele szúrsz ki a dafkéd miatt.
okt. 13. 17:53
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ugye ha repülőgépre ülsz, akkor is kipofozod a pilótát a helyéről, hogy te jobban tudod?
okt. 14. 08:57
 37/45 A kérdező kommentje:

35: már bocsánat, de akkor elvegetálok, ha azt szabja rám a sors. Nekem senki nem mondhatja meg, h mit csináljak a saját testemmel!!!

A pilóta más helyzet, az nem csak az én testemről szól.

okt. 14. 14:01
 38/45 anonim ***** válasza:
53%
Aha, elvegetálsz. Aztán lehet, hogy 1-5-10 év ágyban fekvés, pelenkázás után azért rimánkodsz, hogy valaki könyörüljön meg rajtad.
okt. 15. 13:32
 39/45 anonim ***** válasza:
53%
Amíg nem okoz panaszt addig sokan nagyon jól elvannak, aztán 10-20 év múlva elkezdenek rosszul lenni, majd amikor már nagyon rosszul vannak felbukkannak az orvosnál és akkor megint az orvos lesz a hülye, hogy nem is tud rá megoldást, hogy megint 20 évesnek érezzem magam, a hülye sarlatán.
okt. 15. 15:53
 40/45 Senior Séf ***** válasza:
100%

Részben igazad van, kérdező. 25 éve kórházba kerültem, a reumatológia élére frissen kinevezett barátom keze alá. Új seprő jól seper címén az interneten országos konzíliumot trombitált össze az ügyemben. Autoimmun artritis. Tolókocsi. Addig is szedjem a Methotextrat nevű istencsapását, ami bevallottan az immunrendszer hazavágására szolgál. Amikor e nemes "gyógyszer" mellékhatásaira a nyolcadik újabb "gyógyszert" írta fel, bedurrant az agyam, és a kukába borítottam a gyógyszeres fiók teljes tartalmát, és a saját kezembe vettem a sorsomat. Vidékre költöztem, és azt ettem/ettük, amit táp, vagy műtrágya, permetszer nélkül megtermeltem. 22 évig egy nyamvadt Algopyrint se vettem a számba. (Most a cukromra szedek valamit.) A tolókocsit eddig sikerült kicseleznem.

Szóval előfordul, hogy nem érdemes a dokikra hallgatni.

okt. 15. 18:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!