Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Itthon hogy kell kötést...

Itthon hogy kell kötést cserélni? Hasi műtét után vagyunk, a sebészeten már volt egy kötéscsere, aztán a varratokat is kiszedték a második kötéscsere során.

Figyelt kérdés

Azt mondták, még két hétig legyen a seben kötés, és itthon is cserélhetjük.

A kötszert megvettem a patikában. Fertőtleníteni mivel kell? Hogy zajlik a kötéscsere?

#műtét #kötés #kötéscsere #sebészeti kötés
tegnap 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Octenisept spay, betadine oldat pl.jó fertőtlenítésre.

Nálunk ilyen nagy méretű ragasztós tapasz volt a seben, kicsit megvizeztem a szélét, hogy könnyebben lejöjjön , óvatosan lehúztam, ha kellett steril gézzel(ha jól emlékszem) óvatosan megtörölgettem a bébi környékén, aztán befújtam a fertőtlenítővel, vagy a betadinnal óvatosan megtörölgeted, aztán ráragasztgatottam az újat.

Hát hogy mennyire szakszerű, azt nem tudom, ennyi telt tőlem.

tegnap 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
bébi=seb, átírta ez a hülye telefon
tegnap 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:
44%
Menj sebeszetre! Ott szakszeruen lecserelik, s ha valami gond van, azt is ellátjak. Lassabban mutetet is negcsinalunk otthon. Hasi mutet! Rengeteg reteget atvagtak! Profi nexze meg !
ma 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!