Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol lehet kivizsgáltatni, ha...

Hol lehet kivizsgáltatni, ha a lakásba bejövő nagyon erős csatornaszag/ néha vegyszerszag okozott-e maradandó egészségkárosodást?

Figyelt kérdés

#vizsgálat #Egészség károsodás
tegnap 17:45
 1/5 A kérdező kommentje:

Másfél éve néha nagyon erős kimondottan csatornaszag árasztja el a lakást. Volt hogy valami maró vegyszert lehetett érezni. Attól nagyon rosszul lettem, gyorsan el is vittek a lakásból. Kb három napig csak feküdni tudtam, rosszul voltam.

Most januárban nagyon erős gáznak tűnő szag volt. Ettől is rosszul lettem .

Most visszakerestem az írásaim másfél évre és mindíg rosszul voltam ha be volt írva hogy jön a büdös. Sajnos a most januári olyan erős köhögési rohamot váltott ki. El kellett mennem a lakásból, de addigra kiújúlt az asztmám..

A vizsgálat hogy honnan is jön a bűz , talán elindult..

Sajnos megint el kellett jönnöm, mert nem lehetett a lakásban megmaradni.. aludni..

Tizediken lakom és valamiért

oda feljön és még a lakás előtti részen is szétterül. Az elszívó nem működött..

Most lentebb találtak két helyet ahol el volt törve a szennyvízcső és lehet azért ment a büdös a strangba.

A lényeg az lenne hogy most is rosszul lettem és sokszor a bűz után, ha nem jöttem el rögtön.

Lehet kérni valahol olyan vizsgálatot ami kimutatja ha a szervezetbe valami maradandó károsodás történt ?

Nálam szédülés, hányinger, vérnyomás emelkedése volt általában. Ezek sokáig meg is maradtak.. most ismét szédülés.. gyengeség..

tegnap 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért van csatorna szag, mert nem jó a szifon a kádba pl. Cseréld ki normálisra és nem lesz szag.
tegnap 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
A szifonnak ugye az a működése, h víz marad benne és nem engedi át a szagokat. Nálad ez nem működik megfelelően.
tegnap 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos ez a szag nem a kádból, vagy a vécéből jön.

A vécé mögötti strangból.

Ráadásul azonos az utcán lévő csatorna szagával.

Sajnos még csak most sikerült elérni hogy keressék a probléma okát a szövetkezet vezetői.

Ráadásul a folyosón is érezhető.

Néhány megszűnik két hónapra is.

tegnap 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Szólni kell a szolgáltatónak, ehhez nem kell a szövetkezetre várnod. Betelefonálsz. A víz díjjal együtt fizeted a csatorna díját is. Te vagy az ügyfél és nem a szövetkezeti vezető.
tegnap 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!