Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az egészségügyi szakdolgozók...

Az egészségügyi szakdolgozók hogyan tudják az EESZT-t használni?

Figyelt kérdés

Üdvözlök minden kedves kérdésre kattintót!

Gyógytornász szakos hallgató vagyok, és beadandó dolgozatot kell írnom ebből a témából.

Abban a reményben írom a kérdésem ide, hogy hátha akad aktívan dolgozó gyógytornász, de ha nem is,valamilyen más szakterület egészségügyi szakdolgozója(nem az orvosi része lenne érdekes számomra), aki használja az EESZT rendszert mindennapjai során.

A kérdésem az lenne, hogy a gyógytornász(vagy ha ilyen nem lenne; akkor egyéb szakdolgozó) munkájához kapcsolódóan milyen lehetőségek vannak ebben a rendszerben?

Most minden információ több lenne a semminél!

Interneten erről nem találok semmit, ismerősi körömben nincs gyógytornász akitől megkérdezhetném.

Előre is köszönöm a megtisztelő és jó szándékú válaszokat!

ma 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak így bedobott a tanár a mélyvízbe?
ma 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom,hogy kérdőívet készíts a facebook-ra. A helyi csoportban elég gyakran látok ilyen összeállított kérdőíveket. És ha érint,ki is töltöm.
ma 17:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Bele sajnos-

2: nem tudnék ebből kérdőívet készíteni, ez csak szimpla kérdés/kérdések

Nyilván magát a moduljait az oldalnak magam is ismerem. De hogy a klinikumban ki mit lát a kedves betegről, azt már nem tudom(gondolok itt hogy látják-e a szakdolgozók az előző leleteket, beutalókat stb? dokumentálni kell-e ott valamit?)

Gyakorlatokon se volt erről szó sehol. :(

ma 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!