Ha az eü csak jól járt a szerződést alá nem írók távozásával (ld Kórházszöv elnöke) most hogy alakulhatott ki "Kritikus a létszámhiány, bruttó 280 ezres kezdőfizetést szeretnének az egészségügyi szakdolgozók“?
Most akkor mégse járt jól a hazai EÜ az 5500 EÜ szakdolg távozásával, akik nem írtak alá?
Mert legutóbb még az volt a duma, hogy még csak jobb lett tőle az eü.....
????
"z ugyanis a garantált bérminimum alatt van"
Miért, én is azalatt kerestem anno amikor önkormányzatis voltam. Milyen csalás vagy papírmágia révén nem tudom, de diplomás ember voltam, ennek megfelelő munkakörben és még a gar bérmin se volt meg, mert SAJÁT bértábla volt....
ott is hagytam 4 hónap után, de simán lehet hogy szakképzettként se kapják meg a bérmint se.
"akkor emelni kell a béreken, nincs más választás."
de nem fognak. Ld a Posta esete. Akkora hiány van, hogy vidéken lassan a napi postaforgalmat se viszi ki senki. Akkor se emelnek.
Max mehet be a falun élő nyugger a megyeszékhelyi nagypostára átvenni a levelét mert nincs ember aki kivigye neki. de akkor se emelnek!
Orbánia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!