Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » KÖTELEZŐ SZŰRŐVIZSGÁLATOK... ...

KÖTELEZŐ SZŰRŐVIZSGÁLATOK... Lehet erről kérdezni? Vagy csak HELYESELNI lehet ezen a fórumon is?

Figyelt kérdés

A kérdés költői volt, úgyhogy nem fejtem ki bővebben a véleményem róla.

Van viszont egy TELJESEN SEMLEGES, mégis releváns kérdés, amit (talán) feltehetek:

VAN MÉG VALAHOL AZ EU-ban olyan ország, ahol ilyen van?

Vagy csak TERVEZNEK ilyet...

(Tehát nem egyszerűen szűrővizsgálatok vannak, hanem

kötelezik az embert-buntetéssel fenyegetve!-hogy elmenjen egy olyan dologra, amit esetleg nem akar...)

Illetve a FEJLETT VILÁGBAN (vagy akár a fejlődő világban)

BÁRHOL?

júl. 15. 14:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Mikori keltezésű ez írás?

júl. 23. 19:13
 52/62 anonim ***** válasza:
100%

51

Ezt már láttam régebben is, és most nem találtam rajta semmit, ami a mostani őrületre reagálna, utalna. Egy friss dátumot pl. Igaz, gyorsan futottam át rajta.

júl. 23. 19:14
 53/62 anonim ***** válasza:
55%
Benne van az újonnan emlegetett 3 rákszűrés az újonnan emlegetett 3 életkorban, 45-65 mammográfia, 50-70 vékony és vastagbél, innen lehet látni, hogy aktuális.
júl. 24. 08:19
 54/62 anonim ***** válasza:
100%

54

Sajnos nem; ez a népegészségügyi tájékoztató évek óta elérhető ezzel a szöveggel. Tehát nem a kötelező szűrésre reagált.

júl. 24. 09:40
 55/62 anonim ***** válasza:
36%

55: jó, de minimum az a tény, hogy ez még ilyen formában van kinn, egyrészt: 1)

hivatkozási alap, akár ezt lehet lobogtatni ha behívnak, hisz mégiscsak antsz.hu, nem egy random honlap.

2)az a tény, hogy nem módosították, némi bizakodásra ad okot; jelenleg nem rendelték el a kötelezőséget, és semmilyen konkrét egyeztetés, előkészület nem látszik magán az alaptörvényellenes és nemzetközi joggal ellentétes törvényen és a média hazug kampányán kívül.

júl. 24. 09:50
 56/62 anonim ***** válasza:
100%

56

Naív, és optimista vagy...:

1, Egy tollvonással átírnak mindent egy éjszaka alatt, ezt már láttuk, ráadásul az ANTSZ a kormány alárendeltje, tehát semmi szava nincs.

2, Ha kell, módosítják a türvény szövegéenk megfelelően, efelől sincs kétségem.

Igen, jelenleg nem rendelték el a kötelezőséget, az majd január 1-től lesz esedékes. És ahhoz megvan a törvényi háttér, ez az, ami nagyon aggasztó!

júl. 24. 09:57
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
57: Lehet, de akármit is foglal törvénybe a kormány, alaptörvényt és nemzetközi jogot sért, ha elrendelik. Bíróságon meg kell támadni. Legkésőbb strasbourgnál garantált a nyertes per. Tehát kevesebb besz@rás, több ÜGYVÉD!
júl. 24. 12:29
 58/62 anonim ***** válasza:
36%

58

Én attól tartok, hogy ha mégsem lesz kötelező az ellenállás miatt, akkor majd a munkaalkalmassági része lesz... aztán mehetünk a fenébe reklamálni. Hiszen nem kötelező... Ja, mégis...

júl. 24. 18:27
 59/62 anonim ***** válasza:
100%
59, a kötelező munkaalkalmasságit viszont eltörölték.
júl. 24. 18:31
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

60

Nagyon helyes, semmi értelme nem volt ( a mi szakmánkban biztosan).

júl. 24. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!