Hogy fognak(kötelező jelleggel) vastagbélre leszűrni több százezer vagy millió embert,mikor alig van gasztroenterológus?
2#
A polipot rutinszerűen le tudják szedni endoszkóppal ha találtak,pont ez a lényeg,hogy az esetleges polipok ne fajuljanak rákká.
Eddig sem altattak,én úgy tudom még bódítást is külön kell kérni.
De egyébként pont ez a kérdés,hogy ez hogy lesz kivitelezhető,mert szerintem ezeknek az álomvilágban élő, magánegészségügybe járó ner nemeseknek fogalmuk sincs mi van itt...
Kérdező! Oké, hogy a polipot vizsgálatkor le tudják szedni.. Akkor légyszi, magyarázd el a dokimnak, hogy fél évente/ évente meg kellene ismételni a vizsgálatokat! Ugyanis hiába vannak tüneteim, a doki csak annyit mond, hogy nem a polip okozza, pedig miután eltávolították, javultam. Most azonban annyival letudja, hogy együtt lehet vele élni. Emiatt el sem megyek már évek óta..
Szóval a kérdés: Ha a tényleges betegekre sincs idő/ normális orvos, akkor mit várunk?
8.
Te böfögtél, mert nem írtál semmit. Én meg a tényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!