Milyen vizsgálatokra fog küldeni a gasztroenterológus, ha általában evés után mindig hányingerem van és megy a hasam?
Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 16:02
1/5 Metionin válasza:
Vérvétel, laktóz- és gluténintolerancia teszt szokott lenni első körben.
2/5 anonim válasza:
HA ez minden étkezésnél és minden ételtől így van, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez akár komoly betegség előjele is lehet.
Első körben valószínűleg labor + hasi ultrahang. A többit meg szerintem a háziorvossal beszéld meg! Felesleges itt találgatni. Nyilván ő csak javasolhat, beutalhat, erőszakkal, akaratod ellenére nem fog sehova bevitetni.
3/5 anonim válasza:
Gyomor tükrözést nem hagyják ki.
4/5 anonim válasza:
Ahogy a többiek írták. Vérvétel, ultrahang, intolerancia és allergia tesztek. Utána széklettenyésztés (kis széklet mintát leadsz tégelyben), béltükrözés, hasi és kismedence MRI vagy CT, esetleg gyomortükrözés.
Jobbulást kívánok!
Átérzem a helyzeted, 11 éve diagnosztizált bélbeteg vagyok, nekem is így kezdődött, drukkolok, hogy neked ne legyen semmi komoly!
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta van, amióta az epehólyagomat kivettték :/
2023. dec. 27. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!