A covid oltáson vagy a kötelező szűrővizsgálatokon vagy jobban kiakadva?
Egyiktől sem volt soha semmi bajom, se egyetlen ismerősömnek sem.
A szűrés hasznos,és jelenleg nem kötelező, a covid oltás meg soha nemnis volt kötelező. Szóval nincs min kiakadni.
Egyértelműen a haszontalan covid oltásokon.
Mondjuk a szűk létszámú egészségügyi dolgozók kapacitását is lehetne hasznosabb szűrésekre fordítani, ha már...
Amúgy a méhnyakrák szűrés eddig nem évente volt?🤔
Mindkettőn!
Igaz, szerencsére nem volt általánosan kötelező az oltás, de én tanár vagyok, nekünk az volt. Nagyon nehezen találtam kibúbót, de sikerült. Ha nem találtam volna, felmondok, és átmegyek egy nyelviskolába, na bumm.
A kötelező szűrés terve egyszerűen agyrém! Hogyan fordulhat meg egyáltalán a fejében bárkinek is??? Kötelezővé tenni invazív, megalázó vizsgálatokat??? Eszem megáll... szűrjön, aki akar, de el a ezekkel az intimszféránktól!
18.
Nem ezért kéne unni, hanem azért, mert a szűrésvizsgálat nincs kötelezővé téve január 1-től sem, mégis megy a raktárra aggódás. Ezen a tényen nem változtat az sem, hogy következetesen lepontozzátok azt, aki ezt le is írja a valóságnak megfelelően.
Ilyetén formán a kérdés kb azzal egyenértékű, mintha naponta 3x feljönne az a kérdés, hogy mit szólunk ahhoz, hogy mindenkinek kötelező lesz pirosra festenie a haját, mikor nem is kell. Persze, hogy unalmas egy idő után, ha egyesek arról fantáziálnak non-stop, ami nem is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!