Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?
Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!
A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.
Hova fordulhatnék segítségért?
70: amikor az első röntgen készült akkor meg nem sejtettem hogy chip lehet bennem, és őszintén szólva eszembe se jutott hogy oda adják a felvételt.
Valószínű egyébként, hogy ha kérni fogom és a térdem én van a chip, akkor valami miatt majd nem kaphatom meg.
A másik pedig, hogy nem biztos hogy a térdemben van.
Egyébként eddig ez az egyetlen épkézláb ötlet. Köszi!
71: Óóó, hát nyilván vándorchipet tettek beléd... Ami folyamatosan máshol van benned, mozog egyfolytában, és ahogy megérzi a röntgensugarat, vagy bármi más képalkotó eljárás jelét, azonnal elbújik a szervezetedben vmi csont vagy egyéb szerv mögé, nehogy bárki észrevegye.
:-D :-D
72: miért, szerinted majd lobogtatják, hogy: “tessék itt egy kép a chipedről. Bocsi, elfelejtettük szólni hogy beléd raktunk egyet.”
Na ugye…
Hol lenne máshol ha a térdedet műtötték?
És mivan a többi röntgennel? Mert azt írod "első röntgen készült"? A többivel mi van?
Ha nem digitális a röntgenjük nem biztos, hoigy ennyi idő után ki tudják egyáltalán adni. Ha digitális van esély. De nem kötelezi őket semmi arra, hogy ezeket túl sokáig örizgessék. Vagy megvan nekik, vagy nincs. Ha szükséged van rá akkor azt ott heylben azonnal kell elkérni. Mert már semmi nem garantálja, hogy 1-1,5 év után még egyáltalán megvan nekik. Akkor örzik meg, ha valami elváltozás van rajta és kell a későbbi kontrollhoz, hogy össze tudják hasonlítani a változást.
Egyébként ha ennyire érdekelne kb. 10 000 Ft körül van ma egy térd röntgen magán úton. Azért az nem egy túl nagy összeg, azt ki lehet szépen csengetni és akkor megnyugodhatnál.
Hagyjátok már, midnenre van neki valami frappáns válasza.
Vagyis csak ő hiszi ,hogy az,mi csak egyre jobban látjuk hogy mennyire osotba.
Aki a muszáj szót muszálynak írja,az nem is csoda hogy chipet keres a térdébe de a másfél évvel ezelőtti röntgent el sem kérte mert akkor nem sejtette.
Annyira beteg komolyan.
Ide Murderèk kevesek.
Ide már a gyilkos elmék csapata kell,muszáj profilozni.
Hamar megtalálják a chipet , hallgass rám ,keresd őket ☝️
76: bárhova rakhatták.
Bocsánat, rosszul írtam, röntgen az első kontrollon készült, ekkor még még nem gondoltam hogy chip lenne bennem, de ezt említettem korábban is.
A röntgenes úton megpróbálok elindulni, viszont nem valószínű hogy egy elég lesz.
CT- készítenek magán úton?
Röntgent/CT- megcsinálják bármilyen indok nélkül is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!