Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol kaphatok segítséget azzal...

Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!

A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.

Hova fordulhatnék segítségért?

2022. júl. 7. 19:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/237 anonim ***** válasza:
69%
#58: direkt olyan képet választottam, amin furán néznek... :-D
2022. júl. 8. 19:10
 62/237 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván at lehet alakítva, hogy közben a chipről olvasson adatokat, illetve írjon/frissítsék."

jujjjujjujjjj..... És még mindig kötöd az ebet a karóhoz, hogy ez nem rögeszmés paranoia...

Anyám...

2022. júl. 8. 19:11
 63/237 anonim ***** válasza:
100%
És akkor azt mond már el, hogy a kontrollra miért nem mentél vissza?
2022. júl. 8. 19:11
 64/237 anonim ***** válasza:
100%

"56: pontosan! Igen, tudom mi az az EKG, hogyan néz ki, mit csinál. Nyilván at lehet alakítva, hogy közben a chipről olvasson adatokat, illetve írjon/frissítsék."

És az EKG elektródokat a térdedre rakták? Mert ezek szerint a térdedben van a chiped.

2022. júl. 8. 19:13
 65/237 anonim ***** válasza:
100%
64: keresztkérdés... :)
2022. júl. 8. 19:19
 66/237 A kérdező kommentje:

59: nem mondták műtét előtt hogy át fognak vinni másik kórházba.

Egyébként a műtét valószínűleg nem is lett volna szükséges.

Összesen 4 kontrollon voltam, és ott mindig csináltak EKG-t, röntgent csak egyszer. Olyan nincs, hogy kötelező kontroll, és éppen ezért nem mentem többet. A térd műtétem másfél éve volt, ekkor rakhatták belém a chipet. :nem a térdembe)

64: nem mondtam egy szóval sem, hogy a térdembe rakták, de persze nem lehetetlen.

2022. júl. 8. 19:27
 67/237 anonim ***** válasza:
100%
De ha ott műtöttek akkor hova máshova tették volna? Van rajtad máshol vágás? Vagy hogy gondoltad, hogy megműtik a térdedet és a nyakadat vágják fel, hoyg beültessenek egy chipet? Vagy mégis hogyan működne ez? És a térd röntgeneden láttad a chipet? Mert ha a térded műtötték és betettek chipet azt csak a térdedben lehet. Ha a 1,5 éves térdröntgenen nem látszik a chip akkor nincs benned.
2022. júl. 8. 19:37
 68/237 anonim ***** válasza:
79%
Aha. Vágás nélkül, teleportálták, vagy átdiffundálták a bőrödön keresztül a chipet? :-DDD
2022. júl. 8. 20:03
 69/237 A kérdező kommentje:

67: köszi a választ! A térdemről készült képet nem láttam.

Úgy gondolom hogy nem muszály hatalmas vágást ejteni egy ilyen chip behelyezéséhez, és utána észre sem lehet venni. (Vagy akar egy nagyobb injekciós tűvel is lehetséges)

2022. júl. 8. 20:07
 70/237 anonim ***** válasza:
83%
És miért nem láttad, hogyha arra vagy kiváncsi? Tehát akarsz röntgent kiirtani a térdedről mert van benne egy chip. Csináltak egy röntgent a kontrollon, de nem nézted meg? Főleg ha 1,5 éve készült akkor már nagyjából mindenhol digit röntgen van, és elég könnyen kiadják a felvételt. Nekem az elmúlt 10 év összes röntgenem megvan, mert elkértem. Ha valóban kiváncsi lennél, hogy van-e a térdedben chip (és akkor annak a műtétkor kellett bekerülnie, tehát a kontrol röntgen előtt) akkor a kontrol röntgenen rajta kell lennie. Ha azon nincs, akkor nincs benne chip ennyire egyszerű. És nem kell új röntgen, csak el kellett volna kérjed a felvételt. De feltehetően nem is érdekel igazán a dolog, mert nem kérted el. Így a kérdésed teljesen okafogyottá vált, hiszen kiderült, hogy igazából nem is érdekel a dolog, csak ide jöttél szórakoztatni minket.
2022. júl. 8. 20:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!