Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?
Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!
A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.
Hova fordulhatnék segítségért?
"Nyilván at lehet alakítva, hogy közben a chipről olvasson adatokat, illetve írjon/frissítsék."
jujjjujjujjjj..... És még mindig kötöd az ebet a karóhoz, hogy ez nem rögeszmés paranoia...
Anyám...
"56: pontosan! Igen, tudom mi az az EKG, hogyan néz ki, mit csinál. Nyilván at lehet alakítva, hogy közben a chipről olvasson adatokat, illetve írjon/frissítsék."
És az EKG elektródokat a térdedre rakták? Mert ezek szerint a térdedben van a chiped.
59: nem mondták műtét előtt hogy át fognak vinni másik kórházba.
Egyébként a műtét valószínűleg nem is lett volna szükséges.
Összesen 4 kontrollon voltam, és ott mindig csináltak EKG-t, röntgent csak egyszer. Olyan nincs, hogy kötelező kontroll, és éppen ezért nem mentem többet. A térd műtétem másfél éve volt, ekkor rakhatták belém a chipet. :nem a térdembe)
64: nem mondtam egy szóval sem, hogy a térdembe rakták, de persze nem lehetetlen.
67: köszi a választ! A térdemről készült képet nem láttam.
Úgy gondolom hogy nem muszály hatalmas vágást ejteni egy ilyen chip behelyezéséhez, és utána észre sem lehet venni. (Vagy akar egy nagyobb injekciós tűvel is lehetséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!