Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol kaphatok segítséget azzal...

Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!

A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.

Hova fordulhatnék segítségért?

2022. júl. 7. 19:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/237 anonim ***** válasza:
93%

30

Például hogy ezt a kérdést is komolyan felteszed.

Ember olvasd már el mit kérdezel és miket képzelsz be magadnak.

Hatan írjuk hogy hülye vagy és menj pszichiáterhez de te csak tolod tovább a f@szságot.

2022. júl. 8. 13:34
 32/237 anonim ***** válasza:
100%

31: tűpontosan rímel rá a leírás:

[link]

"A paranoid zavar vezető tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozott téveszmék ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belső logika érvényesül, és amelyek igazság tartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz. Ezek a téveszmék sohasem bizarrak, emiatt gyakran hihetőnek tűnnek, annál is inkább, mert a betegek sokszor magas érzelmi hőfokon, nagy meggyőző erővel hangoztatják kóros gondolataikat. A nyílt ellentmondás, a "leleplezés" néha heves indulatot, dühreakciót válthat ki. ....."

2022. júl. 8. 13:37
 33/237 A kérdező kommentje:

31: köszönöm, végig gondoltam, és ezért tettem fel a kérdést.

Amiért hatan mondjátok azt, hogy paranoiás vagyok, az még fogja azt jelenteni hogy az is vagyok csak azért mert ti azt gondoljátok.

Ugyan így, amiért én azt gondolom hogy belém tettek valamit, nem jelenti azt hogy így is van.

Ezért szeretném kideríteni.

Jelen pillanatban nincs bizonyítékom se arra hogy igazam vagy, se az ellenkezőjére.

32: ez tök jó. De nem segít. Nem lehet valakit megbélyegzni azzal hogy paranoiás csak azért, mert az a megszokott hogy nem raknak emberekbe chipet. Mi a bizonyíték arra hogy nem fordult hasonló elő?

2022. júl. 8. 13:49
 34/237 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem bélyegzett meg.

Csak leírtuk a tényeket.

2022. júl. 8. 13:53
 35/237 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nézzük kicsit "alaposabban" és akkor szintén van esély, hogy megmondjuk, hogy hova fordulj. Miből gondolod, hogy tettek beléd chipet? Mit érzel? Miért érzed így? Milyen tüneteid vannak?
2022. júl. 8. 13:59
 36/237 A kérdező kommentje:

34: nem tényeket írtátok, hanem a saját véleményeteket.

35: a második műtétem után másik kórházba kerültem, mint ahova eredetileg befeküdtem, és épkézláb magyarázatot nem adtak rá hogy miért.

Néhány havonta vissza hívtak ellenőrzésre, véleményem szerint ok nélkül. Valószínűleg a chipet akarták ellenőrizni. Egy ideje nem megyek kontrollra, de állandóan hívogatnak hogy mennyire fontos lenne mennem.

Bizonyos rádiófrekvenciák, vagy magasfeszültségű vezetékek/trafóállomások közelében furcsa érzésem van, mintha rezegne valami bennem. Sajnos nem tudom pontosan hogy a testem melyik részén.

2022. júl. 8. 14:27
 37/237 anonim ***** válasza:
92%
Hűha.....
2022. júl. 8. 14:40
 38/237 anonim ***** válasza:
100%
Bszki, ugye nem pacemakert kaptál? Mert azzal nem szabad nagyfeszültségű oszlop alá menni. :D
2022. júl. 8. 14:43
 39/237 anonim ***** válasza:
90%

36: te orvos vagy? Vagy honnan állítod ilyen biztonsággal, hogy ok NÉLKÜL hívnak vissza kontrollra?

Milyen műtétről van szó egyébként?

2022. júl. 8. 14:46
 40/237 anonim ***** válasza:
90%

39

Pontosan ezt kérdeztem volna én is ......

2022. júl. 8. 14:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!