Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?
Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!
A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.
Hova fordulhatnék segítségért?
Eszméletlen, komolyan.
Én nem akarlak megbántani kérdező,de a szüleid ezt tudják ?
Nem küldenek orvoshoz?
Mármint pszichiáterhez ?
Vagy nekik ezt nem meséled el ?
Engem már rég kezeltetnènek valahol a saját érdekemben.....
39: Nem vagyok orvos, viszont az első kontroll után azt mondták hogy minden 100% rendben van a térdemmel, es én is így érzem hogy semmi baja. (Egy kisebb térd műtét volt)
42: mint ahogy én nem vagyok orvos, úgy ti sem hogy elmebetegnek tituláljatok. Nem segítesz vele, köszönöm!
43: 32 évesen lényegtelen hogy tudják e a szüleim, nem 12 vagyok. Háziorvosnál voltam, röntgent vagy CT-szerettem volna, nem pszichiátert.
Úgy látom, nem fogunk tudni meggyőzni. Így segíteni sem tud neked senki.
Ragaszkodsz a rögeszmédhez.
45
Nem, esélytelen
És ráadásul 32 éves
Én azt hittem valami 12 éves kislány ...brutális 😞
44
Ne kell orvosnak lenni ahhoz hogy elmebetegnek nyilvánítsunk mert az vagy
47
Ez így van ...nagyon beteg a fejére.
Szerintem ezért is hívogatnak,hogy menj vissza,mert ELMEBETEG vagy és ezért kell az a kontroll .
44
Soha a büdös életben senki nem fog kiírni neked ezért ct-t vagy röntgent.
Soha
Soha!!
Fogd már fel hogy ilyen nincs 🤣
45: nem, mert nem a mentális egészségemmel van probléma. Nem rögeszme, hanem tény, amit be lehetne bizonyítani csak nem kapok segítséget.
47: gondolom ugyan úgy tudsz minden mást is diagnosztizálni, ránézésre, hallásból. Nem segítettél.
48: ortopédiára?
49: miért ne lenne? Csak azért mert te még nem hallottál róla? Értem…
Sajnos emiatt nem kapok valós segítséget sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!