Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?
Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!
A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.
Hova fordulhatnék segítségért?
Ami még eszembe jutott, hogy milyen chipre gondolsz? Hogy néz ki? Mit csinál? Hol vannak a kivezetései? Mihez van hozzá kötve? Egyáltalán mekkora chipet kell benned megtalálni?
Amit még nem árultál el, hogy miből gondolod, hogy chip van benned, milyen tüneteid vannak? Mit okoz? Hogyan kell ezt elképzelni? Mi okzza ezt a gondolatot?
82: köszönöm szépen! CT-re azért gondoltam, mert ott egy vizsgálattal tudnának teljes testi CT-t készíteni, míg röntgenből ki tudja hány kellene.
Köszönöm, megpróbálok utána járni.
Fuuuu gyerek de gyökér vagy te.
Nem veszed észre hogy csak húzunk téged a kommentekkel ?
Te böszme
Egyébként most a többség nevét rajta meg kamunak gondoljátok, pedig vannak ilyen súlyos elmebetegek.
Én eü dolgozóként azt hiszem hogy már mindent láttam és hallottam, de aztán mindig jön egy ilyen őrült mint a kérdező és még meg tudnak lepni. Nagyon nehéz a pszichiátriai betegekkel. Pláne ha nincs betegségtudatuk.
88: értelek, és igazad van. DE! Mi a helyzet egy olyan személlyel, akiben chip van, de nem tud róla? Ugyan az mint aki beteg, de nem tud róla.
Leírod, hogy a többség nevet, és kapunál gondolja, de ez után miért nem jöhet az, hogy talán igazam is van?
Még mindig nem értem hogy miért gondoljatok hogy ez lehetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!