Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?
Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!
A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.
Hova fordulhatnék segítségért?
91
Mert Villanypózna közelében furcsán érzi magát és szeritne térd műtét közben chipet tettek be neki
97: Közben megtaláltam. Valahogy átsiklottam felette:
"Bizonyos rádiófrekvenciák, vagy magasfeszültségű vezetékek/trafóállomások közelében furcsa érzésem van, mintha rezegne valami bennem. Sajnos nem tudom pontosan hogy a testem melyik részén."
Ezt chip nem okozhatja. Irtózatosan nagy frekvencia kéne hozzá, hogy egy kisméretű chipre hasson. Két dolog okozhat ilyet. Az egyik pszichés eredetű zavar (pl. félsz a villanytól). A másik elmozdult régi amalgámos fogtömés. El kell menni fogorvoshoz és megnézetni. Annak ez egy tipikus tünete tud lenni. Csak rendesen végig kell nézni a fogdokinak. De az is inkább csak nagyfrekvenciákon. A hálózati 50Hznél szinte esélytelen, hogy ez előforduljon.
Ha a fogtöméseid rendben vannak akkor nincs más út csak a pszichiátria, mert ez pszichiátriai betegség.
98.
Tegnap óta ezt hajtjuk neki de egyszerűen nem hiszi el.
Remélem a te szépen kifejtett válaszod elégséges lesz neki és elengedi a témát
98: köszönöm a válaszodat!
Nem kifejezetten magas frekvencia az ami okozza, hanem bizonyos frekvencia tartományok. Feltételezem, hogy ezeken a frekvencián kommunikálna a chip, ugyan így olvasták ki az adatokat is belőle.
Amalgám tömésem nincs, és mentális problémám sem.
95: igen, valószínűleg az lesz a megoldás, hogy valahogy CT-t kérjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!