Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol kaphatok segítséget azzal...

Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!

A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.

Hova fordulhatnék segítségért?

2022. júl. 7. 19:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/237 anonim ***** válasza:
Amit még nem árultál el, hogy miből gondolod, hogy chip van benned, milyen tüneteid vannak?
2022. júl. 8. 21:50
 92/237 A kérdező kommentje:
91: korábban már írtam, viszont a kérdés szempontjából egyébként is lényegtelen.
2022. júl. 8. 21:51
 93/237 anonim ***** válasza:
69%
#91: kényszerképzeteket okoz a chip. 😁
2022. júl. 8. 21:53
 94/237 anonim ***** válasza:
Na ide is megjöttek a lepontozók....
2022. júl. 9. 08:13
 95/237 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, pénzért mindent lehet. Ct-t, Mr-t, sőt ha sok pénzed van, találsz biztos olyan orvost, aki megtalálja, és ki is veszi. Akàr kèzràtètellel is.
2022. júl. 9. 09:13
 96/237 anonim ***** válasza:
100%
Ezt leginkább csak kéz rá tètellel lehet gyógyítani............
2022. júl. 9. 09:30
 97/237 anonim ***** válasza:
100%

91

Mert Villanypózna közelében furcsán érzi magát és szeritne térd műtét közben chipet tettek be neki

2022. júl. 9. 09:31
 98/237 anonim ***** válasza:
82%

97: Közben megtaláltam. Valahogy átsiklottam felette:

"Bizonyos rádiófrekvenciák, vagy magasfeszültségű vezetékek/trafóállomások közelében furcsa érzésem van, mintha rezegne valami bennem. Sajnos nem tudom pontosan hogy a testem melyik részén."

Ezt chip nem okozhatja. Irtózatosan nagy frekvencia kéne hozzá, hogy egy kisméretű chipre hasson. Két dolog okozhat ilyet. Az egyik pszichés eredetű zavar (pl. félsz a villanytól). A másik elmozdult régi amalgámos fogtömés. El kell menni fogorvoshoz és megnézetni. Annak ez egy tipikus tünete tud lenni. Csak rendesen végig kell nézni a fogdokinak. De az is inkább csak nagyfrekvenciákon. A hálózati 50Hznél szinte esélytelen, hogy ez előforduljon.

Ha a fogtöméseid rendben vannak akkor nincs más út csak a pszichiátria, mert ez pszichiátriai betegség.

2022. júl. 9. 09:45
 99/237 anonim ***** válasza:
83%

98.

Tegnap óta ezt hajtjuk neki de egyszerűen nem hiszi el.

Remélem a te szépen kifejtett válaszod elégséges lesz neki és elengedi a témát

2022. júl. 9. 10:32
 100/237 A kérdező kommentje:

98: köszönöm a válaszodat!

Nem kifejezetten magas frekvencia az ami okozza, hanem bizonyos frekvencia tartományok. Feltételezem, hogy ezeken a frekvencián kommunikálna a chip, ugyan így olvasták ki az adatokat is belőle.

Amalgám tömésem nincs, és mentális problémám sem.

95: igen, valószínűleg az lesz a megoldás, hogy valahogy CT-t kérjek.

2022. júl. 9. 11:57
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!