Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?
Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!
A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.
Hova fordulhatnék segítségért?
Honnan tudod hogy nincs mentális problémád?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nehogy válaszolj rá, ironikus kérdés volt,mert van.
Nem kicsi a gond .
Áldom a háziorvosod.... még jó hogy ilyenben nem segít.
Bár csodálom, hogy még nem utalt be zárt osztályra.. tök mókás lenne ott neked.
Ott tuti megnéznék hol van az a bizonyos chip amit a villany pózna frekvenciája olvas le...
101: honnan tudod hogy nincs chip bennem, és mentális problémám van?
102: lehet nevetni rajtam, de kiváncsi lennék mit tennél a helyemben, ha ebben a szituációban lennél.
104: Igen, más nem is lehet…
105: nem tudom, nem úgy van hogy tekergetek egy rádiót magam mellett és az hatással van rám, vagy legalábbis nem azok a frekvenciák amik okozzák. Adótornyok, magasfeszültségű (nem 1-2kW) közelében.
A nyelvemben van egy piercing 16 éve, szóval ez a kizárt.
103
Te most komolyan kérdezed más mit tenne ilyen szituban??
Senki nincs ilyenben nem veszed észre hogy ez csak az agyad szülemènye ????????
Keress már egy jó pszichiátert a jó ég áldjon meg !!!!
107: igen, próbáld a helyembe képzelni magad. Komolyan kérdezem…
Senki nincs ilyen helyzetben SZERINTED. Honnan tudod hogy senki nincs ilyen helyzetben. Én vagyok.
Mellesleg, mi a garancia arra, hogy benned, vagy bárki másban nincs chip, csak szerencsétlenségedre (vagy szerecsédre) nem tudsz róla.
Pontosan… SEMMI
108
Anyám te betegebb vagy mint hittem.
Nem tudom szegény szüleid tudják e mi van veled.
Jó lenne minél előbb orvoshoz kerülnöd, komolyan kezdelek kicsit sajnálni😞😞
Tényleg menj el minél előbb pszichiáterhez.
Minden bunkóság nélkül írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!