Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?
Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!
A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.
Hova fordulhatnék segítségért?
111
Dehát az neki 16 éve van az nem okozza chhhh🤣🤣🤣🤦🏽♀️
111: bármilyen nagyon adótorony, vagy ahol sok kisebb antenna vagy együtt, mint pl nagyobb épületek tetején. De ugyan így trafóállomás is közelében is.
112: 15 év után csak most okozza a piercing? Ugyan már…
Arra nem gondoltál, hogy az abban lévő chip most aktiválódott? Pl a 8G miatt, amivel a háttérhatalmak már kísérleteznek, persze nem hivatalosan és azt állítjak, hogy az 5G. De már lehet tudni, hogy kísérleteznek a 8G-val is pont azért, hogy a Te piercingedben lévő 15 éves chipet (ami az előbb még 16 éves volt) aktiválják, és gondokat okozzanak a fejedben. Kezd azzal, hogy azt kiszedeted (és nyilván utána tudsz menni MR-re, mert már értem, hogy azzal volt a bajod, hogy mágnes).
Te mobil telefonról használod a gyakorit? Esetleg bekapcsolt autokorrektel? Mert sokszor vannak félre írásaid.
És pontosan mit érzel? A fejedben zúg valami? Mert az előző leírásod azért nem volt elég pontos.
114: 16 éve van piercing a nyelvemben, a második műtétem másfél éve volt, ezért írtam hogy 15 év után…
MRI-vel nem a piercing a probléma, azt ki lehet venni, hanem ha valóban chip van bennem, akkor nem lenne a legjobb ha a mágnes kicibálná…
Furcsa érzésem van, adotornyok, magasfeszültségű trafóállomások/vezetékek közelében, mintha valami rezegne a testemben. Nehéz leírni pontosan, semmihez nem tudom hasonlítani ami előtte éreztem.
Elnézést az autocorrect miatt, igen, telefon.
115
Ha már az mri gép közelébe kerülsz elkezdenè húzni a tested ott ahol van chip
Csak menj egy mri gép közelébe és kiderül van e chip.
115
Jövő héten kell menjek a térdem miatt MRI-re
Ha gondolod kísérj el, bejössz velem és hamar kiderül van e chip vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!