És a pszichiáter meg tudja mondani hol van a chip?
Miből gondolod hogy nincs bennem?
Csak azért mert az emberek nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy ilyen megtörténhet, azért már egyből pszichológiai eset lennék?
Megértem amit gondolsz, és valószínű, hogy ha én nem ebben a helyzetben lennék, akkor én is azt gondolnám másról hogy nem normális.
Viszont sajnos nem ez a helyzet.
2022. júl. 22. 17:32
162/237 anonim válasza:
Most HA van benned chip, az neked mért rossz?
2022. júl. 22. 17:33
163/237 A kérdező kommentje:
162: mert nem én kértem hogy belém rakják. Remélem nem kell nagyon magyarázni miért rossz.
2022. júl. 22. 18:24
164/237 anonim válasza:
Logikusan hol lehet?
Mondjuk egy heg közelében!
Volt műtéted?
2022. júl. 22. 18:28
165/237 anonim válasza:
Nem értelek. Egyfolytában kamerák vesznek, bárhová mész. Vezeték nélküli/érintéses technológiával telefonálsz, fizetsz, a telefonodon át bármikor lehallgathatnak, bekapcsolhatják a kamerát, de a személyi igazolványodban is van microchip. A telefon GPS és toronyinformációk alapján követi, hogy mikor merre jársz. A weboldalak profiloznak a böngészésed alapján. Műholdakról, drónokról, repülőkről, traffipaxról, Google autókról fotózgatnak, ezek tények. Erre előveszel egy teljes mértékben nonszensz ötletet, hogy chipet raktak beléd. Naés? Igen, magyarázd meg kérlek, hogy ez mért rossz neked, figyelembe véve, hogy az is bizonyításra szorul, hogy tényleg raktak-e beléd ilyet.
2022. júl. 22. 20:12
166/237 anonim válasza:
165 jajj hát másik kórházban ébredt műtét után,és sokszor hívták vissza térd műtét után kontrollra és szeritne ezért van chip benne.
Ja meg torony közelben sistereg.
Vagy a franc sem tudja de már elkellene neki a pszichiáter.
2022. júl. 22. 22:05
167/237 anonim válasza:
Amit július 10-én 14:37-kor javasoltam a 127. válaszban kipróbáltad már? Tehát, hogy elkezded magad árnyékolni jó vastagon alufóliával (egy nehézség van, hogy vékony az alufólia és két réteg között sok levegő marad) de elérhető így is az, hogy az aluminium réteg vastagsága elérje a 6-8mm-t (Levegő nélkül, mivel lesz közte levegő össesen olyan 10-12mm lesz a várható vastagság) de ez tuti megoldás. Így nem kell be se sugározzanak. És lesz egy terület amikor megszűník a hatás és ott lesz a chipped. Ha elsőe nem jön össze akkor további rétegek kellenek még.
2022. júl. 23. 10:03
168/237 A kérdező kommentje:
165: te mit szólnak hozzá, ha rájönnek hogy az akaratod ellenére, a tudtok nélkül egy chipet tesznek beléd? Ki tudja mire képes, mit tudnak művelni azzal akibe raknak, és milyen egészségügyi kockázata lehet…
167: nyilván nem, azért ne akarj mar hülyének nézni.
2022. júl. 23. 11:28
169/237 anonim válasza:
167 pedig jót ír a filmekben sok ember (Joakim Phoenix) visel alu sapit, hogy ne olvassák a gondolatait.
2022. júl. 23. 12:36
170/237 anonim válasza:
168: A kutyákba már kötelező és semmi bajuk tőle, emberekbe is egyre többféle implantátumokat raknak, gondolj pl. a cochleáris implantátumokra. Azt hiszem, hogy a Végrehajtók (2010) filmet is érdemes lenne megnézned. Én nem foglalkoznék a chippel, ha nem okoz panaszt és biztosan nem is gondolnék rá, hogy azt rakhattak belém teljesen ingyen, kérés és dokumentáció nélkül, hiszen nem olcsók ezek a dolgok és ha kiderül, brutális perekre számíthatnak az elkövetők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!