Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol kaphatok segítséget azzal...

Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!

A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.

Hova fordulhatnék segítségért?

2022. júl. 7. 19:30
 181/237 anonim ***** válasza:
De hát egész idáig térdserülésről dumáltál..
2022. okt. 17. 20:38
 182/237 A kérdező kommentje:

Igen, térdműtétem volt, de mint írtam bárhová tehették.

Szerencsére, úgy néz ki hogy megvan.

Ha sikerül kivetetni, akkor igazán szeretném kideríteni hogy kik, miért, milyen érdekből csinálták.

Sajnos nem lesz egyszerű, mert külföldön nagyon drága.

2022. okt. 17. 20:49
 183/237 anonim ***** válasza:
Ez azért furcsa, mert ilyenkor az idegen test méretét is megszokás adni, hogy mekkorát találtak, még mindig hihetetlen az egész történet.
2022. okt. 17. 20:53
 184/237 anonim ***** válasza:
Azért oda nem fér be egy bármire is használható chip. Egyszerűen ott nincs elég hely. És ott ki is lehetne tapintani simán. Még akkor is ha jó vastag valakinek a keze. Bár ahogy elnézem a kérdezőt nem az a nagyon vastag, nagyon erős kőműves keze van (vagy ha 250kg a kérdező és el van hízva ott is). De ezen a területen egy chip méretű cucc simán kitapintható kell legyen laikusnak is. Főleg mert én a kutyámban is kitudom tapintani a chipjét, hogy hol van. Egész egyszerűen ez innen kezdve teljesen hihetetlenné váló szappanopera.
2022. okt. 17. 21:00
 185/237 anonim ***** válasza:
100%
Az hát... nettó paranoid skizó kepzelődes. Leírtuk az első pár oldalon.
2022. okt. 17. 21:03
 186/237 A kérdező kommentje:
183: ennyi szerepel csak amit a röntgenen írtak. Ketten akik csinálták, azt hitték egy iratkapocs van a tenyeremben, amikor megláttak a képet a monitoron.
2022. okt. 17. 23:33
 187/237 anonim ***** válasza:
Iratkapocs? Azt nem így írják le. És biztos, hogy a tenyeredben van?
2022. okt. 17. 23:37
 188/237 anonim ***** válasza:
Horgàszni szoktàl? Nekem egy horog feküdt sokáig a tenyeremben , vétlen derült ki, hogy ott van.
2022. okt. 18. 05:55
 189/237 anonim ***** válasza:

186: Hmmm.... Most már átvándorolt a tenyeredbe???

A leleted szerint a középcsont hátán látszott az a valami...

2022. okt. 18. 09:38
 190/237 anonim ***** válasza:
Iratkapocs,az nem chip-formályú szerintem.
2022. okt. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!