Hol kaphatok segítséget azzal kapcsolatban ha valamilyen chipet ültettek belém?
Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy a tudtom és hozzájárulásom nélkül valamilyen chipet ültettek belém!
A háziorvos nem hajlandó segíteni, hogy kiderítsem hol van bennem és miért, pénzem pedig nincs arra hogy magán klinikára menjek.
Hova fordulhatnék segítségért?
2022. júl. 7. 19:30
222/237 A kérdező kommentje:
Altatásban, míg másik műtétem volt…
2022. dec. 9. 13:05
223/237 anonim válasza:
Ha bennem chip lenne, biztos, hogy hamarabb kivenném, minthogy ide kérdéseket írogassak ki róla. Ha éles a penge, nem fáj annyira a vágás, lidokaint is lehet kapni, de fagyasztó sprayvel is lehet próbálni helyi érzésteleníteni. A nem túl mély sebek varrását már a sebészeteken is sebösszehúzó tapaszokkal csinálják, ami kapható a patikákban és egyes drogériákban is (pl. DM). A fertőtlenítés módját talán nem kell ecsetelnem.
224/237 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a házi megoldást inkább kihagyom.
Nem szeretném ha az adataim ismét a kórházi rendszerben lennének, azonnal tudnák hogy kivettem.
2022. dec. 9. 13:46
225/237 anonim válasza:
Nem tudnnál. Csak annyit,hogy jobb vagy bal kéz vátogg sérűlés.
Ami elégsokminden lehet.
De képet még mindig nem tettélfel!
Biztos hogy ott van?
Nem csak képzeled?
Jó higyükk el hogy csak neked nem műkődik a képfeltőltés röntgenről. És heggről sem?
226/237 A kérdező kommentje:
Ezt a hiba üzenetet kapom: A válasz mezőben olyan szöveget próbáltál elhelyezni, amely nem engedélyezett (kepfeltoltes pont EU)
2022. dec. 9. 17:35
228/237 A kérdező kommentje:
Nah végre itt sikerült….
2022. dec. 9. 17:35
229/237 anonim válasza:
Tényleg van egy kis gémkapocs filingje.
230/237 A kérdező kommentje:
De mi lehet akkor?
júl. 1. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!