Kinek, mi a terve, ha a munkahelyén kötelezővé teszik az oltást?
Értelemszerűen ez azokhoz szól, akik nincsenek még beoltva.
Tudom, van már ilyen jellegű kérdés, csak most már biztossá vált a dolog.
Beadatod magadnak? Melyiket? Inkább felmondasz? Esetleg megkockáztatod a fizetés nélküli szabadságot, amíg a főnököd rá nem jön, hogy szüksége van rád (van ilyen is, de sajnos kevés)? Vagy összefogtok a munkahelyen az oltatlanokkal, hogy egyikőtök sem fogja beadatni?
Én alapból ellentmondásosnak érzem az egészet, mert ha elrendelik, hogy kötelező az oltás, akkor miért kell továbbra is aláírnom egy nyilatkozatot arról, hogy saját felelősségem tudatában oltatom be magamat, amikor saját felelősségem tudatában nem tenném meg?
Te zseni, most itt nem arról van szó, hogy az otthoni fosodon mi fut😂
A világ legnagyobb cégénél dolgoztam tizen évet, most is nagyon nagy multinál dolgozok, ott bizony ezek futnak😂
Na jó, akkor közlöm: elkaptam a covidot én is, és krónikus beteg párom is.
Időben orvoshoz fordultunk, időben megállapította, hogy pozitívak vagyunk, és időben elkezdtük a gyógyszeres kezelést. Semmi különösebb bajunk nem volt, annyi, hogy 1 héttel tovább voltam otthon, mint bármikor máskor, amikor beteg vagyok.
Több orvossal beszéltem ez idő alatt, a legtöbb azt mondta, hogy sokan azzal rontják el, hogy nem kezdik időben kezelni magukat, mert el vannak otthon maguknak, félnek attól, mi lesz, ha kiderül, hogy pozitívak.
Ettől függetlenül a kötelező oltást továbbra sem támogatom. Van az a célcsoport, akinek beadatnám, már csak azért is, mert felelőtlenek, vagy idősek, vagy van alap légúti betegségük, de nem jelenthető ki, hogy az oltás az egyetlen mód a javulásra.
Kínában alig akartak oltakozni, és ott április óta szinte nincs megbetegedés. Innen látszik számomra, hogy az egész csak politika. Összeengedik az embereket (vadászati kiállítás, "békemenet"), hogy fertőzzék egymást nyugodtan, hogy utána kijelenthető legyen, hogy továbbra is szükség van a veszélyhelyzet fenntartására, és az oltakozásra.
A gyógyszert valamire írják fel, segít valaminek a megszüntetésében, vagyis konkrét dologra használom.
Az oltás mire való? Ugyanúgy fertőzhetek, és ugyanúgy elkaphatom (annak ellenére, hogy Orbán azt hazudta, golyóálló mellény van az oltottakon), ami esetben ugyanúgy szednem kéne a gyógyszert, vagyis csak arra jó, hogy esélyt adhatok magamnak, indokolatlan plusz mellékhatásokra.
Legutóbb szerintem 20 éve voltam influenzás, és nem oltatom magamat influenza elleni oltással sem, mert nincs okom, hogy féljek egy ilyen betegségtől. Többre tartom a természetes megelőzést, mint azt, hogy évente felesleges anyagokat juttassak a szervezetembe, és ezért tartom gáznak, hogy most elkezdik kötelezni egy nem kötelező, nem életmentő oltásra az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!