Kinek, mi a terve, ha a munkahelyén kötelezővé teszik az oltást?
Értelemszerűen ez azokhoz szól, akik nincsenek még beoltva.
Tudom, van már ilyen jellegű kérdés, csak most már biztossá vált a dolog.
Beadatod magadnak? Melyiket? Inkább felmondasz? Esetleg megkockáztatod a fizetés nélküli szabadságot, amíg a főnököd rá nem jön, hogy szüksége van rád (van ilyen is, de sajnos kevés)? Vagy összefogtok a munkahelyen az oltatlanokkal, hogy egyikőtök sem fogja beadatni?
Én alapból ellentmondásosnak érzem az egészet, mert ha elrendelik, hogy kötelező az oltás, akkor miért kell továbbra is aláírnom egy nyilatkozatot arról, hogy saját felelősségem tudatában oltatom be magamat, amikor saját felelősségem tudatában nem tenném meg?
Van nekem épp elég bajom a labilis vérnyomásommal, mivel 40-es vagyok, a hormonrendszerem sem a régi már , néha szívritmuszavarom is van, úgyhogy nem fogom még azt a szart is beadatni magamnak, amitől százával haltak már meg.
Ez az egész vírus mizéria egy ótvar nagy kamu és olyasmi áll a hátterében, ami nem az emberek érdekében van, hanem ellenük. Politikai, felsőbb érdekekről szól az egész. Ti bábok vagyok, kisérleti patkányok.
Hiszen világosan látszik, hogy nálunk is aszerint jön-megy a vírus, ahogy a politikai érdekek kívánják. Most vége a fociszezonnak, vadászati kiállitásnak, birkamenetnek, most megint jön a cirusz. Közben csak aszokásos influenza meg őszi nátha van.
A napi rémisztgetés, meg statisztika, az kamu. Ugysem látsz bele, azt hazudnak, amit akarnak.
Én semmit nem irok alá, saját felelősségem tudatában !nem! Oltatom magam. Családom van, értük vagyok felelős, hogy minél tovább itt legyek nekik.
Az immunrendszerem meg köszi jol van, vagy 30 éve nem volt egy náthám sem ezt a jólétet továbbra sem szándékozom tönkretenni semmiféle kétséges szenny vakcinákkal.
Az én környezetemben pedig többen elkapták és két idős rokonom bele is halt, többeknél pedig nagyon sokáig állt fenn a szaglás és ízvesztés.
Amúgy bámulatos látni, hogy habár a világ orvosai és kutatói között elsöprő konszenzus van azzal kapcsolatban, hogy az oltás hatékony de itt a gyk-n a sok hozzáértő természetesen TUDJA, hogy mindez csak porhintés.
# 16
Az én szomszédom nem volt covidos, megkapta fél éve az oltást, azóta sem érez ízeket és lett egy rakás plusz baja, ami azelőtt nem volt. Megbánta, így járt.
Hihetetlen hogy még mindig vannak ilyen hülye emberek akik azt mondják a vírus kamu mert az ő ismerősei közül egy se kapta el.
Hát képzeld, az én fiatal egészséges kolléga nőm aki belehalt ebbe ami szerinted nem létezik talán nem ezt mondaná ha meg tudnánk kérdezni tőle. És talán meg tudnánk kérdezni tőle ha lett volna már akkor oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!