Ha a munkahelyeteken kötelezővé teszik a védőoltást, mit léptek?
Én ha ott dolgoznék akkor azért nem mondanék fel, mert én egy éve nem találok munkát. Tudom így külsősen könnyű " pofázni".
Szóval nem tudom akkor mit lépnék egyébként. Biztos fel lennék háborodva ha amúgy nem akarnám.
Lehet azért is lesz kötelező, mert a dolgozók nagyja ( bárhol) már be van oltva és úgymond azért a 10-15 emberért meg nem kockáztatnak.
Ha amúgyis beakartad magad oltani akkor részedről mindegy végülis. Aki meg ezért felmond, hát nem tudom sajnálom, mert nem fog könnyen munkát kapni ha magamból indulok ki,de lehet más 2 nap múlva talál.
Ez mindenkinek a saját dolga.
Az tény, hogy a covid miatt most mindent arra lehet fogni azt is h viszket a fogam.
Nekem pl. egy csomó álláshirdetés le lett állítva, mert kéne a plusz ember de mégse vesznek fel, mert az a 3 legyen túlóráztatva még mindig olcsóbb a cégnek mint egy új ember ( szerintem) lehet nem így van.
A 2. válaszolóval egyet értek.
Sajnos akinek nincs munkahelye vagy nehezen találna másikat, annak most nem sok választása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!