Ha a munkahelyeteken kötelezővé teszik a védőoltást, mit léptek?
Nem számít mi a személyes tapasztalatod, a kockázat ott van. Ha nem is feltétlen halálra, de egy csomó kellemetlenségre.
Az én nagynéném pl a második oltás után nem sokkal allergiás lett, pedig előtte 65 évig nem volt.
Én úgy gondolom, a Coviddal egy náthát kockáztatok, az oltással pedig akár életre szóló betegséget. Nincs az a munkahely a világon, amelyikért az utóbbit bevállalnám.
Mennyire jó dolog hogy kötelezővé teszik munkahelyeken ( nem mindenhol ) a védőoltást , nem tudom. De nem szeretnék olyan közösségbe menni dolgozni, ahol nincsenek oltva a dolgozók.
Saját egészségünk érdeke kellene hogy legyen.
És másé is, hogy ne miattam legyen beteg.
(( nagyon haragudtunk arra a kollégára aki influenzásan, náthásan, köhögősen ott ült közöttünk. Szépen végig fertözőtt mindenkit )).
júl. 26. 09:57
Igazad van. a chiptől ( is ) félnek sokan.
A BUTA telefonon keresztül is látják a mozgásaimat. Mikor hol járok.
A nagyon okos telok sokkal jobban lekövethetők, akár lehallgathatóak is.
Jobban kellene félni ettől, mint az oltástól.
( valamelyik telot kitiltották németből, és amcsiknál is. nevét nem tudm, de ez lényegtelen . Vannak újság cikkekis ezekről).
Olvastam sok érdekes dolgot - ellen véleményt, miért jó, miért nem...
úgy döntöttem oltakozom. Oltakozunk...
Astra zenekat kaptam ( kaptunk a férjemmel ). Mindkettőt megkaptuk.Vérrögtől tartottam... De ittam sok folyadékot. Azt javasolták az oltáskor is.
36.
Minden betegségnél úgy kéne lennie hogy ha egy kicsit is beteg otthon marad. Mondjuk ehhez a cég rugalmassága is kéne hogy jó esetben ne nézzen rossz szemmel vagy rosszabb esetben ne rúgja ki a munkavállalót. Pl. gondold végig lehet valaki elkapja 1 évben csak 2 x 3 az influenzát, megfázást, náthát mellette ha nincs szerencséje akkor jó kis hasmenéses vírust az 1 évben csak saját maga s akkor hol vannak még a gyerek esetleg gyerekek?
A főnökök de még a kollégák se nézik jó szemmel. Sajnos.
Az oltás meg magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!