Kinek, mi a terve, ha a munkahelyén kötelezővé teszik az oltást?
Értelemszerűen ez azokhoz szól, akik nincsenek még beoltva.
Tudom, van már ilyen jellegű kérdés, csak most már biztossá vált a dolog.
Beadatod magadnak? Melyiket? Inkább felmondasz? Esetleg megkockáztatod a fizetés nélküli szabadságot, amíg a főnököd rá nem jön, hogy szüksége van rád (van ilyen is, de sajnos kevés)? Vagy összefogtok a munkahelyen az oltatlanokkal, hogy egyikőtök sem fogja beadatni?
Én alapból ellentmondásosnak érzem az egészet, mert ha elrendelik, hogy kötelező az oltás, akkor miért kell továbbra is aláírnom egy nyilatkozatot arról, hogy saját felelősségem tudatában oltatom be magamat, amikor saját felelősségem tudatában nem tenném meg?
51-es, az írásképed alapján nem tűnsz primitív embernek. Pusztán tájékozatlan vagy, de erről nem te tehetsz. Ezt a videót ha megnézed, képet kaphatsz arról, hogy ki, kinek a konkurenciája, mely cégeknek kik a tulajdonosai.
Tehát amit írsz, az egy intelligens ember írása, aki úgy írta meg a gondolatait, hogy nincsenek a birtokában azok az információk, amik szükségesek ahhoz, hogy kevésbé rossz döntéseket hozzunk.
A videóban VÉGIG lesz forrás megjelölés, a narrátor buzdít is arra, hogy az internet segítségével magad is nézz utána az állításainak.
Ne bántsátok egymást! Egy csapatban játszunk! Tájékozódjatok!
Illetve bocs, 52-esnek szántam, de persze mindenki nézze meg!
53#
55-ös, a te legnagyobb tévedésed az, hogy azt gondolod, hogy az igazságot elakarják fedni azok a bizonyos valakik😄.
Nem akarják. Nyiltan beszélnek írnak róla, ma már megtehetik. A videón kívül még elolvashatod Klaus Schwab könyveit, írásait, tanulságos.
Ezt már tényleg nem értem😂
Ebben a videóban mi a f@szom konteo? De tényleg! Mit állít, ami ősszeesküvés elmélet és magad, ha utána nézel kiderül, hogy nem is igaz?
Megcáfolta a konkurens gyógyzsercégek elméletedet, mert egy kézben van minden😄, az egyik és a konkurenciája is. Vagy mi nem igaz? H1N1 pándémia? Még Áder János is írt róla, még most is olvasható😂
Nincs it szó 5G-ről,grafénoxidról,gyíkemberekről😂
Megfelelő szkepticizmussal kell nézni miindent😂😂😂😂😂 aha.
Kivétel az oltást, meg a kovidot.
Hát, úgy érzed lehülyéztek😄, nem is értem miért😄. Pedig nem is hülyézett le senki.
Mindenestre, elmondhatod, hogy a videónak melyik része a konteó szerinted😂. Írd le! Ez, meg ez konteo, mert utána néztem és nem úgy van, hazudtak, tehát hangulatot akarnak kelteni. Hajrá zsenikém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!