Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kinek, mi a terve, ha a...

Kinek, mi a terve, ha a munkahelyén kötelezővé teszik az oltást?

Figyelt kérdés

Értelemszerűen ez azokhoz szól, akik nincsenek még beoltva.

Tudom, van már ilyen jellegű kérdés, csak most már biztossá vált a dolog.

Beadatod magadnak? Melyiket? Inkább felmondasz? Esetleg megkockáztatod a fizetés nélküli szabadságot, amíg a főnököd rá nem jön, hogy szüksége van rád (van ilyen is, de sajnos kevés)? Vagy összefogtok a munkahelyen az oltatlanokkal, hogy egyikőtök sem fogja beadatni?

Én alapból ellentmondásosnak érzem az egészet, mert ha elrendelik, hogy kötelező az oltás, akkor miért kell továbbra is aláírnom egy nyilatkozatot arról, hogy saját felelősségem tudatában oltatom be magamat, amikor saját felelősségem tudatában nem tenném meg?

2021. okt. 29. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek terveim.De be nem oltatom magam soha az tuti.
2021. okt. 31. 08:07
 32/78 anonim ***** válasza:
0%
Kedves vírus tagadók , a covid létezik , csak dolgoz az eü-ben és megtudod. Nekem most a 4éves unokaöcsém kapta el és hogy honnan tudom hogy covid ? Én vettem le a mintát és én csináltam a tesztet
2021. okt. 31. 08:25
 33/78 anonim ***** válasza:
52%

Az oltottak most röhöghetnek a markukba. Ők is tudják, hogy kib@sztak velük, behúzták a csőbe őket és ezt kevés ember tudja emelt fővel elismerni. Most a kárörömtől eltorzult arccal boldogok, hogy a józanul gondolkodó, normálitás párti oltatlanokat is befogják oltani erőszakkal.

Hiába írja itt akárki hülye, hogy szabad akaratodból oltatod magadat ez simán zsarolás, a duma meg cinikus.

Na nem baj, lesz ez még másképp is, ezt persze nem szokták elhinni csak utólag😄

2021. okt. 31. 16:37
 34/78 anonim ***** válasza:
23%
Csak töketlenkedik a kormány, már rég kötelezőnek kellene lennie az oltásnak, legalább nem kéne a sok oltásellenes siránkozását hallgatnom nap mint nap (jaaaj, megszúrnak, chipet ültetnek belém stb.) az oltás nem kell, de a virslit megeszitek?! :D
2021. okt. 31. 16:43
 35/78 anonim ***** válasza:
91%
Felmondanékk, s szívem szerint a TB-t se fizetném tovább. Ilyen "emberekért", mint az itt kommentelők egy része?
2021. nov. 2. 00:28
 36/78 anonim ***** válasza:
78%
33-as. Én beoltattam magam, mert úgy gondoltam, úgy szabadabban kevesebb félelemmel mászkálhatok emberek közé. Lesz@rom, hogy más be oltattja magát vagy sem, az ő dolga. Nincs bennem semmilyen káröröm amiatt, mert a kormány a munkahelyeknek döntési lehetőséget adott. A céljuk egyébként az volt, hogy ilyen módon csökkentsék az oltatlanok számát és ezzel csökkentsék a vírus terjedését ami egyébként az egyedüli fegyver a vírus helyzet lecsengéséhez. Miért basztak volna velünk beoltottakkal ki és hogyan, mégis mivel húztak be minket a csőbe? Nincs semmilyen erőszak, maximum jogsérelemnek lehet felfogni azt, hogy a munkahelyed kötelezhet, neked meg nem kötelező ott dolgoznod. Kereshetsz másik melóhelyet ahol nem köteleznek az oltásra. Egyébként ha olyan munkakörben dolgozol, ahol potenciálisan ki vagy téve a fertőzésnek és te is fertőzhetsz másokat akkor ne csodálkozz, ha nem találsz olyan munkahelyet amelyik abban a munkakörben nem kötelez az oltásra, ja de Lölö cégei mind ilyenek, hozzájuk mehetsz.
2021. nov. 2. 02:26
 37/78 anonim ***** válasza:
100%
36. Egyedüli fegyver, hát hogyne. Mert ezt harsogja a média nullhuszonnégyben. Jó bornak nem kell cégér, ezt jobb lenne, ha te is tudnád. Amúgy igazad van, fegyver, jó kis biológiai.
2021. nov. 2. 03:17
 38/78 anonim ***** válasza:
16%

36-os, mikor ilyen marhaságokat írsz, néha gondolj arra, hogy az összes diktatórikus rendszer az ilyen emberek segítségével tudott kiteljesedni. Kicsike kis jogsérelem? Szerinted hazánk nagyjai be vannak oltva? Szerinted Gulyás be van aki most kovidos? Aztán hülyeségeket hazudik😄, de még ahhoz is kevés, hogy okosan hazudjon, de ezen a szinten már mindegy is.

Azért volt, van és lesz is még a földön diktatúra. Ezt CSAK! ilyen emberek, mint pl te segítségével lehet véghez vinni, másképp nem. Ezért volt az előző rendszerben 70000! besúgó, velük tudták működtetni.

2021. nov. 2. 07:29
 39/78 A kérdező kommentje:
#34: az ne zavarjon amúgy, hogy az influenza elleni védőoltás sem kötelező... majd én eldöntöm, hogy szükségem van-e valamire, vagy nincs. Egy tesztfázisban lévő oltást nem lehet kötelezővé tenni, főleg, hogy olyan dologról beszélünk, amit életünk végéig adagolhatnánk, mert ahogy az influenza, ez is a végtelenségig képes mutálódni. És akkor mi leszünk a hülyék, akik az ezredik oltást sem kérjük???
2021. nov. 2. 12:51
 40/78 anonim ***** válasza:
0%
38-as. Voltaképpen neked mivel van bajod, azzal, hogy a munkahelyed kötelezhet az oltásra, vagy, hogy van aki önként beoltatja magát (a világ értelmes embereinek nagyobbik része)? Engem több szempontból se érint a problémád ezért lehetséges, hogy nem tudok vele igazán azonosulni, a munkahelyem nem kötelez, ennek ellenére már be vagyok oltva. Arról én hol tehetek, hogy téged kötelez a munkahelyed? Menj beszéld meg velük, pereld be őket vagy szervezz sztrájkot. Ha nem csinálod, csak rinyálsz, akkor te is olyan ember vagy akinek a segítségével a rendszer diktál. Én nem vagyok ilyen mivel én magam döntöttem az oltás mellett és nem kényszerből. Nem vagyok semmilyen besúgó, és nem is propagálom az oltást, ez nem egy kormány propaganda egyébként sem mivel az egész világon létező probléma. Igen az oltástól még el lehet kapni a covidot, viszont jóval enyhébb a lefolyása tehát Gulyás nem feltétlenül kamuzott az oltásáról. Én még nem kaptam el, de a környezetemben van aki be volt oltva és elkapta és valóban enyhén betegedett meg, míg olyat is ismerek aki nem volt beoltva és kórházba is került. De olyat is ismerek aki nem volt beoltva és nem volt különösebben súlyos a megbetegedése de azért tovább tartott kijönni belőle mint egy átlag influenzából vagy a beoltott emberkénél. Ha te abban hiszel, hogy az oltás rossz akkor jogod van hozzá, aztán vagy neked lesz igazad vagy nem. Végülis védoltások nélkül (amit már gyerekként is kaptál) kb. fele ennyien lennénk a Földön, tehát valóban nem mindenkinek kell az.
2021. nov. 2. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!