Megint el fog veszíteni a kormány jó pár tízezer szavazót azzal, hogy kötelezővé tette a maszkhasználatot, a munkahelyek kötelezhetik az alkalmazottakat az oltás felvételére?
Nem.
A választások csak áprilisban lesznek.
Viszont karácsonyra mindenki elfelejti mi volt október végén.
Ez a nyilvánvaló hüleség megnyilvánulása a kormány résézéről!
Beleavatkozott olyasmibe, amivel nem fog javulni a járványhelyzet (lásd: Anglia, Izrael), de ugyan akkor sok fidesz szavazót meg maga ellenhergelt!
Nem tudom, hogy ki volt aki keresztül vitte a kormányon ezt (sszerintem Orbán), de sok előre látása nem volt az biztos, és akár a bukásuknak si megágyazhattak ezzel!
Jó pár uniós országban már vagy 1 hónapja bevezettek jóval szigorúbb korlátozásokat!
Például az olaszoknál eleve nem mehet dolgozni senki, aki nincs beoltva! Úgyhogy, mi a probléma...?
Ha meg nem csinálna semmit a kormány a vírus ellen, akkor az lenne a bajotok...
Most ezt úgy mondod, mintha "jó pár tízezer szavazó" számítana bármit is egy olyan szavazáson, ahol mindkét oldal 2,8-3 millió körüli szavazattal számol.
0,5%-nyi szavazat nem oszt, nem szoroz.
A nyugdíjasok jelentős része parázik a járványtól. Nézzétek meg csak pl. a villamost reggel a Bosnyák tér környékén... ma láttam egy bácsikát maszkban és búvárszemüvegben.
A nyugdíjasok pedig a kormánypártok szavazóinak jelentős részét teszik ki. Náluk jópont ez az intézkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!