Orbán elfogja veszíteni jövőre a választást vagy lesz esélye nyerni?
Nem vagyok jós de nagyon kormányváltó hangulat van. MZP és Klára akiket nagyon jó jelöltnek tartok és mindketten megverhetnék őket. Talán a Klára által vízionált Magyarország számomra szimpatikusabb lenne.
Karácsony Gergelyt csak azért nem említettem meg, mert ő inkább ilyen belesimulós alkat, alkalmazkodik mindenhez és ez nekem nem túl jó jövőt jósol előre.
3-as: te honnan veszed, hogy kormányváltó hangulat van? Még az ellenzéki pártokhoz közelálló közvéleme´nykutatók szerint is a Fidesz 50%felett áll a biztos pártválasztók körében. Azért ez messze van a kormányváltó hangulattól.
PS: Kormányváltó hangulat 2008-ban meg 2009-ben volt, amikor az akkori krománykoalíció legnagyobb pártját 20% körül mérték a közve´léménykutatók, kolációs partnerét meg a bejutási küszöb alatt.
4-es: megérzés. Miután azoknak akik nem Fideszesek, az volt a "vágyuk", hogy minden ellenzéki párt fogjon össze, és ezt végre megtették, azóta érzem ezt.
Mondjuk magán a szó értelmezésén, hogy "kormányváltó hangulat" valószínű mást gondolunk. Nem hasonlítom a 2008-ashoz, az is az volt, meg van most is egy más fajta k.v.hangulat
7: ez egy érdekes megközelítés :D de nem. Én abban érzem a kormányváltó hangulatot, hogy bizonyos erre szakosodott intézetek általában azt szokták mérni, hogy fej-fej mellett halad az ellenzék, és a Fidesz támogatottsága, és én úgy számolok, hogy az ellenzékhez általában még hozzáadok +3-4%-ot, amennyivel elmérték 2019-ben a főpolgármesteri választást.
És még egyszer: azzal, hogy a biztosan választók alapvető többsége le akarja váltani a kormányt, ez kormányváltó hangulat. (persze sok múlik a mandátumokon is hozzáteszem) :)
Ja és egy kiigazítás részemről: Nem minden ellenzéki "libsi" de ha már libsi, akkor legyen már liberális, ne sértsünk direktbe meg embereket.
Szerintem Orbán Viktor lesz a miniszterelnök ismét...
A fővárosban az ellenzék nyerni fog, de vidéken sokkal több választópolgár van, ott még rendesen a Fidesz lesz a nyerő!! Így összességében Fidesz győzelem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!