Megint el fog veszíteni a kormány jó pár tízezer szavazót azzal, hogy kötelezővé tette a maszkhasználatot, a munkahelyek kötelezhetik az alkalmazottakat az oltás felvételére?
Figyelt kérdés
Mondjuk engem ez nem érint, mert oltva vagyok, de tudom h most sokan magukban fellazadnak, mert megint megmondjak nekik mit kell tenni. Esszeru lepes ez a kormany reszerol?2021. okt. 28. 12:25
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Szerintem inkább növeli a népszerűségét.
Ha én munkáltató lennék, réges rég arra vártam volna, hogy jogom legyen megkövetelni beosztottaimtól az oltást. Eddig nem lett volna jogom, mostantól lenne.
14/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Az összefogás ugyanolyan, hanem nagyobb kovidfasiszta, marad a Mi hazánk és a Le az adók 75%-val párt. Sajnos ez a két demokrata, a szó eredeti értelmében vett liberális párt maradt Magyarországon.
17/18 anonim válasza:
Ha életem utolsó cselekedete lesz is, szavazok a Fideszre 2022 ben.
18/18 anonim válasza:
Maguk alatt vágják a fát és persze az oltás sem ér semmit mint az tudvalévő
Az is csak a bajnak van
Értelme semmi és majd kell 4,,5.,6. a bariknak
Még szaladnak is érte hacsak be nem üt a krach addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!