Hogy szokjak le a cigiről?
10 éve dohányzom kb.Most 1 hónapja eldöntöttem hogy jó lenne letenni.De sehogy sem megy. :(Tudtok valamit tanácsolni???
24/L
Én sokáig "gyúrtam rá" agyban. Hozzá kell tennem, hogy én nagyon cikinek éreztem, hogy bagós vagyok. A pénzt pedig borzasztóan sajnáltam rá. Aztán egyszer bekattant. Vettem Tabacum nevű homeopátiás szert - ahogy telt az idő más-más hígításban - attól nem volt nikotinéhségem, nem voltak elvonási tüneteim. Vettem gyógynövényes cigit pár dobozzal - ami borzasztóan roszz és drága - , hogy szertartásokhoz ne annyira hiányozzon, pl. reggeli kávé, ebéd után. De azt nem sokáig szívtam mert nagyon rossz. És kerültem azokat a helyzeteteket ahol kísértésbe esnék. Ilyen a kocsmázás :)). Ennek már 3.éve. Amúgy azt gondolom, hogy a cigiről nem lehet leszokni. A hiányához lehet hozzászokni.
Sok sikert Neked!
Ja, a biorezonanciát is hallottam már, hogy nagyon jól besegít, de erről nincs tapasztalatom!
Az előző tanácsok semmit nem érnek.Még hónapok múlva is hiányozni fog a nikotin,és főleg a megszokott mozdulatok.Én úgy szoktam le 16 év után,hogy szedtem gyógyszert,és egy hónap alatt már nem kívántam annyira.Még hónapok múlva is,ha dohányzott valaki a közelembe,legszívesebben rágyujtottam volna.Ekkor már ért valamit az önuralom.Igaz,hogy sokáig minden apróságon robbantam,Ez nem volt mindegy nekem sem,és a környezetem számára se.
Próbáld meg,de nem lesz könnyű,mert nem elég az önuralom.
Gondolj bele milyen büszke leszel magadra ha sikerül, és a leeendő gyermekednek mennyire jót teszel vele. Nekem már egy ismerősöm meghalt fiatalon cigi miatt, és most derült ki egy másik rokonunkról, hogy tüdőrák végső stádiumában van, már nem is kezelhető, tudod milyen fájdalmas ez az egész családnak?! :(( Ezekre gondolj! És arra, mennyire utálnak az utcán a mögötted menők, ha füstölsz!:)
És gratulálok, hogy megvan benned a szándék! Sok sikert!
Tedd félre utána egy évig a cigi árát, és vegyél belőle valami szépet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!