Hogyan szokjak le a cigiről?
Értékeld át az életedet! Család,rokonok,barátok,ismerősök,stb.
Számítanak ők neked valamit? Ha igen,akkor ugye nem akarod,hogy ott legyenek a temetéseden!
én elvileg depis vagyok...
más örömöm nincs csak a cigi de tudom hogy le kéne állni róla...
volt már hogy direkt nem vettem de akkor jött a kézremegés, fázás, rosszullét...
Allen Carr: Végre nem dohányzom könyve nagyon jó!
Én már több mint egy éve leszoktam a cigiről pedig egy átlagos nap elment egy doboz, bulin meg 2-4.
Elárulok egy titkot ha nem cigizel nincs elvonási tüneted, azt csak Te képzeled be magadnak! Nekem az első hét volt kemény, utána már szinte nem is gondoltam a cigire!
Én tudok nektek tuti tippet mondani ami tényleg hatásos, és semmi nikotint nem tartalmaz!!!!!!!!!!
Ezt!!!!
Sztorim röviden:
Én annó 12éves lehettem mikor anyumtól csórtam 1 szál kék helikont :) 1,5 napig voltam olyan rosszul tőle, hánytam, szédültem, fejem fájt.. minden bajom volt.. aztán mégis rászoktam :/ most 2 hete szedem a kudzu tablettát, kezd elégé hatásos lenni, kezdek arra rájönni hogy minek cigizek? És 1re kevésbé kívánom, szóval ezt csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! 4800ft 90 szem.. ha elfogy a 90 szem, még azért 1el nem árt venni, 1re kevesebbet szivok, egyszerűen nem kell, minek. napi 5-6 szálat elszivok még de napi 1 dobozzal szivtam amíg nem szedtem, és hiszek benne! Tényleg jó, átmentem mindenféle tapaszon, nikotinos rágón, e-cigin.. mindenen és nem tudtam leszokni.. ez ténylegesen jó!!
A nikotin függőségtől tényleg megszabadít, csak rendesen kell szedni.. a megszokásról viszont az embernek kell leállnia!! Ez tény ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!