Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokjak le a cigiről?

Hogyan szokjak le a cigiről?

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves lány vagyok.

Már tavaly 14 évesen elkezdtem cigizni, pontosan nem is tudom miért. Előtte fiatalabban is elszívtam már párat, de az inkább ilyen kipróbálás volt. Aztán abbahagytam szerencsére, utána jött a nyár, sokszor zűr volt itthon, és azt gondoltam hogy a cigi segít. Szép lassan rászoktam. De egyre jobban zavar. Lelkiismeret furdalásom van hogy itthon hazudok erről, büdös és drága is.. Sokszor próbálkoztam letenni, kb 5 napig nem szívtam, aztán mindig jön a hétvége és akkor na jó szívjunk el párat.Ráadásul az egész baráti társaságom cigizik, anyum és tesóm is. Hogy tegyem le így?

2011. jan. 27. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Én is így voltam vele... Most 18 vok, de már tényleg a rabja lettem. Próbálkoztam mindenféle tapasszal, rágóval stb... De a suliban is mindenki cigizik, és ez kb olyan mintha egy éhes kutyát beengednének egy kolbásszal teli kamrába... Nem bírom ki, hogy ne gyújtsak rá.

Volt, hogy 3hétig 1 szál se... De utána újra... Egyszerűen nem bírom ki!!! Hogyan szokjak le? :S

2011. jan. 27. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy szoktam le 2,5(50 db symfónia/nap) csomagról hogy azt mondtam :holnaptól nem szívom .Ennek32 éve.Azóta nem szívtam egy darabot sem.Nálam is voltak hullámok de meg álltam hogy nem gyujtottam rá.
2011. jan. 27. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a Nicobrevint fogom kipróbálni, aztán ha az sem válna be, akkor megkérdezem az orvost. Akaraterőből nekem is pár hét ment csak. Párom is cigizik, itthon is nélkülem is lenne elég füst, így nem nehéz, hanem szinte lehetetlen.
2011. jan. 27. 18:57
 4/6 anonim válasza:
gyenge emberek! csak akarattal lehet.én is hittem a csodaszerekbe de csak pénzkidobás mind csak akarattal lehet nekem is így ment.te írányisd a tudatod!ne a körülmények!cigivel büdösen éltek,biztos a betegség,drága,1ház ára is rámegy...de ti tudjátok ha ezért éltek..én nem
2011. jan. 31. 13:41
 5/6 anonim válasza:
100%
13:41 igaz. Én teljesen függő voltam. Fiam mondta...apa szokjál már le a cigiről. Én meg mondtam jó kisfiam. Már sokszor mondtam neki. Erre azt mondja- úgyse fogsz leszokni. 8 hónapja egy szál se és nem is kívánom. AKARAT...
2011. febr. 2. 16:24
 6/6 Lézer Anton ***** válasza:
A dohányzásról sokszor nem is a nikotin miatt nehéz leszokni. (Ezért nem válik be sokaknál a tapasz) Erősebb tényező az, hogy megszokott pótcselekvésről van szó. Szerintem is csak az akaraterő segíthet.
2011. febr. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!