Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » SOS! Hogy szokjak le a cigiről?

SOS! Hogy szokjak le a cigiről?

Figyelt kérdés
Tegnap próbáltam ki életemben először a cigit, de máris rászoktam..ma már 1 dobozzal elszivtam! Ha igy folytatom, nem tudom mi lesz..
2010. okt. 10. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:

en tudom mi lesz,meg fogsz dogleni.

mond el anyadnak,apadnak azok majd kiverik beloled az egeszet es meg is van oldva

2010. okt. 10. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Most hagyd abba. Lehet, hogy sz*rul leszel, de még van esélyed.
2010. okt. 10. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Még nagyon az elején vagy, nem alakult ki komolyabb függés, úgyhogy MOST azonnal szabadulj meg attól a doboz szartól, dobd ki, add oda valakinek, akármi, ne is vegyél újat, az öngyújtótól is szabadulj meg. És határozd el, hogy soha többet nem szívsz el egy szálat sem.

Csak úgy működik a dolog, ha van akaraterőd. Ne b.szd el az életed.

2010. okt. 10. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
wikipedián menj rá hogy dohányzás tüdőrák stb ott vannak képek daganatokről kátrányos tüdről stb... azokat a képeket tedd ki mobilra, és gondolj arra, hogy én nem akarok emiatt megdögleni vagy ilyen állapotba kerülni
2010. okt. 10. 18:05
 5/6 anonim válasza:
Hazuccccc.egy,cigitől nemfogsz rászokni.1 dobozzal meg nem fogsz elszívni,mert,mert nen tudnál . Ehhez is idő kell.A rászokásra,.Gondolom ,nem tüdőzted le, ha mégis az első vagy második slukknál.el szédülnél.Ha tegnap próbaltadki .akkor még nem szoktál rá....Erre a kérdésedre"igy folytatom, nem tudom mi lesz.." most még semmi, deha folytatni akarod a cigaretázást,reggelente felkelés után,köhögés fulladás,őklendezés,. és ez minden reggel. Hosszútávon is, tapasztalatból mondom , én is cigiztem sikerült abba hagynom.Azóta nincs gond.
2010. okt. 11. 21:48
 6/6 Hurrikán Béla válasza:
nagyonegyszerű leszokni amikor ráakarsz gyujtani akkor azt csinálod h nem gyujtasz rá:D a másik modszer h nem gyujtod meg és homlokhorpadásig szivod egy idő után megunod. A harmadik lehetőség nem veszel ez a legkönnyebb mód egy ideig a szobapálmát fogod szopogatni de aztán leállsz a nikotint meg ugyis megkapod passzivdohányzásba
2010. okt. 13. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!