Hogy a fenébe szokjak le arról a roh. T cigiről?!
Kérd orvos segítségét. Nem viccelek. Vagy használj nikotintapaszt, úgy elviselhetőbbek az elvonási tünetek.
Én akkor szoktam le egyik pillanatról a másikra, mikor torokrákgyanúval kerültem orvoshoz. És persze ha az lett volna, akkor a cigi miatt lett volna, hiába szívok elég keveset (1 doboz/hét). Na, több se kellett, nem érdekelt, hogy fáj a fejem, elhatároztam, hogy én ebbe a sz@rba nem fogok belehalni. Hiába bizonyult később vaklármának a torokrák. Szóval egy ilyen sokk is segíthet. Persze nem kívánom senkinek, és Isten ment, hogy megvárd, míg ide fajul a dolog, de pl nézegess rákos tüdőket :)
nem a cigi hiányától van bajod, hanem a cigitől, csak te ezt nem látod be dohányosként.
de mindegy, ez így hülyeségnek hangzik de, olvasd el ezt, és nem lesz elvonási tünet:
nekem segített
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az első, legfontosabb lépést már megtetted: ez az elhatározás.
Javaslom, hogy keress magadnak egy másik pótcselekvést cigi helyett: rágózz sokat, nyalókázz, stb... Sok esetben nem is az a fontos, hogy mit csinálsz, hanem az, hogy csinálj valamit.
A leszokási időszak bizony nem könnyű, ezek elvonási tünetek. Ha nagyon fáj a fejed, persze, vegyél be fájdalomcsillapítót is. Olvasgass a neten sztorikat mások leszokásáról, stb.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!