Valakinek megvan Allen Carr Rövid úton leszokni a dohányzásról című könyve? Már sehol sem kapható és szeretnék hozzá jutni. Szívesen megveszem. De ha valaki kölcsönadná annak is nagyon nagyon örülnék!
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 19:54
21/24 anonim válasza:
Mégsem vagy boldog attól, hogy leszoksz, vagy tévedek? Én már 2 hete nem szívom, és jobban érzem magam mint valaha. Te viszont nem. Vágyódni csak az után vágyódunk, ami hiányzik, amihez hozzá vagyunk szokva. Hiába nem szívod, még mindig rá vagy szokva.
22/24 anonim válasza:
Igazad van nem vagyok boldog de muszáj leszoknom mert nincs rá pénzem és azért kell magamon erőt venni, hogy nehogy rágyújtsak nehogy vissza essek hiába vagyok 10 másodpercig boldog utána meg gyötrődöm bíznom kell magamban mert leakarok szokni és ezt szajkózom nincs pénz rá ennyi ha végig viszem én is azt fogom írni nem is olyan nehéz leszokni de ha valaki leszokik az többé ne szokjon vissza mert vissza szokni sokkal könnyebb mint le ezt nekem elhiheti mindenki.
23/24 anonim válasza:
Hát itt már elég vegyes az Allen Carr tapasztalat,mindegy Én most kutatom a hangoskönyvet aztán majd meglátjuk.Én eddig ilyeneket olvastam,hogy még az is leteszi tőle a cigit aki nem is akarja,na ez vagyok Én kb.Hát kíváncsi leszek rá...csak találjam meg.
24/24 anonim válasza:
Régi kérdés, de nálam most aktuális. Valakinek megvan a hangoskönyv? Szerrtném meghallgatni. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!