Más is szokott le már a dohányzásról, pusztán azért, mert gyengének érezte magát?
Mondhatni imádtam a cigit és nem csak,hogy megnyugtatott,de olyankor gondolkozni is jobban tudtam,meg végülis nem kell ide írjam,mert minden dohányos ismeri a cigizés előnyeit.
Mégis zavart az a tudat,hogy én egy ilyen szokást táplálok és nem szerettem azt a tudatot,hogy gyenge vagyok ahoz,hogy cigaretta nélkül éljek,ezért egyszer kijelentettem a haverok előtt,hogy mától nincs több dohányzás.Akkor még persze nem akarták hinni,de aztán eltelt az ídő és látták,hogy tényleg lemondtam a cigiről,viszont amikor kérdezték hogy hogyan sikerült és milyen módszert alkalmaztam,akkor én megmondtam nekik az igazat,azt hogy már emberként nem éreztem jónak magam a dohányzás miatt,és teljesen levoltak döbbenve,hogy ennyitől sikerült abbahagyni a cigizést.
Nálatok hogy van ? Ugyancsak ilyen elképzelhetetlen,hogy valaki azért teszi le a cigit,mert már emberként nem érzi jól magát tőle,még ha amúgy kellemes szokás is ?
Én 20 évig cigiztem és 1,5 éve szoktam le. Akkor hagytam abba, mikor már este hatra elfogyott a második doboz is. Elhatároztam, hogy többet nem gyújtok rá. Másnap reggeltől feleségem sem gyújtott rá. Úgy gondoltam, hogy ha a rák nem vitt el, akkor a cigi nem fog. Ez volt a fő csapásvonala a gondolkodásomnak. És így talán már érthető, hogy miért szívtam ilyen sokat ...
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!