Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokjon-e a 92 éves nagyapám...

Leszokjon-e a 92 éves nagyapám a dohányzásról?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem már kár ezzel macerálni. Ha eddig elélt, hadd élje a megszokott életét. Akát füstölögve is.
2011. dec. 31. 21:17
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Miért szokna le? A dohányzás ártalmasságát túllihegik. Ezt bizonyítja,hogy a nagyapád már 92 éves.
2011. dec. 31. 21:19
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Ha leszokna, talán elélhetne 110 évig is...
2011. dec. 31. 21:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha ő akar leszokni, akkor hajrá,szorítok neki. De ha ti akarjátok leszoktatni, akkor kapjatok már a fejetekhez! 92 évesen az ember már azt eszik, iszik, szív, amit akar.Sokat ártani már nem nagyon tud.Dédi mondta mindig, hogy már nem tud olyat mutatni az élet, amit ne látott volna.96 évesen halt meg, már alig várta.
2011. dec. 31. 21:23
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem akarjuk leszoktatni ő akarja abba hagyni de lehet, hogy nem megy mert 8 éves korától szívja és ez hosszú idő mi is azt mondjuk kár ezzel vesződni.
2011. dec. 31. 21:27
 6/15 anonim válasza:

Nem olyan biztos ám, hogy ha leszokik, akkor jobb lesz minden mint most, sőt! Már biztos megszokta a szervezete, én hagynám.

92 év sok idő, szép kor manapság.

Az is lehet, hogy ha nincs komolyabb betegsége, akkor elél még sok évig. Gratula Neki.

2011. dec. 31. 21:27
 7/15 anonim válasza:

Előző vagyok...

Csak akkor szokjon le, ha nagyon késztetést érez a leszokásra. Úgy nincs értelme, hogy hááát igeeen, jó lenne, de nem t'om...

Szóval csak akkor szokjon le, ha valóban nem tudna már jó szemmel tekinteni a cigire és eldobná élete végéig.

2011. dec. 31. 21:29
 8/15 anonim válasza:

Szerintem már felesleges...Igen szerencsés :)

A mai világban már nagyon kevés ember éli meg még a 70-et is.Sajnos,annyi mindennel mérgezik az emberiséget..:/

Az elözőnek: Részvétem.

2011. dec. 31. 21:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hadd szívja, ha szereti. Pár éve van hátra, ne legyen boldogtalan, hogy le kellett mondania róla.
2011. dec. 31. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a dohányzást, de ilyenkor már az elvonási tünetek többet árthatnak, mint maga a dohányzás. Amúgy nagyon kivételes ha egy dohányos 92 évig él. Nekem nincs ismerősöm aki 60 évet megélt volna úgy, hogy dohányzik.
2012. jan. 1. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!