Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokjon-e a 92 éves nagyapám...

Leszokjon-e a 92 éves nagyapám a dohányzásról?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves, jófej öregnek tűnik így a hallottak alapján, sok ilyet ismerem, akik 93-94 évesen beülnek hozzánk meccset nézni a kocsmába, néha még le is jönnek csocsózni, focizni is volt hogy lejött az öregúr a házból, de ez már majdnem 10 éve volt. Más meg örül ha megéli a 67 éves kort, vicces dolog ez az élet, de meg kell találni a szebb oldalát. Szerintem már felesleges, nagyobb sokk lenne a szervezetének. Max az anyagiak miatt érné meg leszokni, igaz már eddig is annyi pénzt eltapsolt rá, hogy már nem oszt nem szoroz hogy mennyi lesz egy doboz. Mit, és mennyit szív?
2012. jan. 1. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:

ilyenkor már hadd tegye, amit szeretne! ha ennyit túl élt, szerintem meg lesz a kerek 100 is neki! élő bizonyiték, hogy cáfolni lehet a hülye "dohányosok korábban halnak" kiirást!

erőt, egészséget kivánok! ;)

2012. jan. 1. 16:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! És a válaszokat is.
2012. jan. 1. 16:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát, a sírba már nem viszi! :D

A leszokás pedig elég komoly tüneteket produkálna az első 1-2 hónapban, lehet, hogy azt már nem bírná. Füstölögjön csak, ha ennyi idő alatt nem nyírta ki, most se fogja. Szerintem a személyes kaszása is dohányzik...

2012. jan. 6. 12:58
 15/15 A kérdező kommentje:
A nagyapám 2012 01 03-án töltötte be 93 évét és másnap meghalt le akart szokni a dohányzásról de azthiszem mostmár sikerűlt neki leszokni ("örökre.")
2012. jan. 6. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!