Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A sok oltáspárti ember nem...

A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.

Figyelt kérdés
És mert persze a nép pont olyan, hogy az egyik megy a többi után. "Jajj nekem is gyorsan egy oltást" nem számít, de mindenki kapja, gyorsan. Nevetséges! Életemben nem gondoltam, hogy az emberek ennyire manipulatívak is tudnak lenni és elhisznek mindent!

2021. ápr. 23. 03:07
 271/289 anonim ***** válasza:
19%
Köszönöm. (269, 270-es válaszadó voltam)
2021. ápr. 25. 19:18
 272/289 anonim ***** válasza:
22%
Lidlipú és gödényék számára a covidban elhunyt emberek csak számok, nekünk barátok, testvérek, szülők, nagyszülők, gyerekek, szomszédok.
2021. ápr. 25. 19:21
 273/289 anonim ***** válasza:
0%
Virtue signalling.
2021. ápr. 25. 19:22
 274/289 anonim ***** válasza:
42%
263- as igazad van több az 50 alatti halott, ha így átnézed látod ez január eleje óta van. 100% ig biztos vagy benne kizárólag a járvány miatt haltak meg? Én is észrevettem január óta van több ilyen eset.Amióta oltanak,nem mondom, hogy az oltás miatt, de azt se a covid miatt, mert nem tudom. De az egybeesés elgondolkoztat.
2021. ápr. 25. 19:23
 275/289 anonim ***** válasza:
28%

Eddig ti mind a saját jogaitokkal jöttetek. Csakhogy mindenkinek joga van az egészséghez, és ha ti szándékosan veszélyeztetitek őket ebben, akkor az nem megengedhető.

Az nem én voltam, aki felvetette, hogy ne kapjon eü. ellátást, aki nem oltat.

Viszont igenis önzés, ha arra számít valaki, hogy majd a többiek beoltottsága (ha sikerül elérni a nyájimmunitást) őt megvédi a fertőzéstől. Vagyis, csak profitálni akar, kockázatot vállalni nem.

Úgy döntesz, nem oltatod magad, rendben. Pillanatnyilag jogod van hozzá. De minden döntésnek következményei vannak, ez tiszta sor. Például, lehet, hogy nem engednek fel a repülőre. És nehogy azt hidd, hogy ez ellened szól, nem. A többi utas védelméért van, akiknek joguk van hozzá, hogy ne fertőződjenek meg a repülőúton. Ennek mindenképpen van kockázata, amit a légitársaságok megpróbálnak csökkenteni. Pl. úgy, hogy csak oltási igazolvánnyal utazhatsz.

A világ nem a te szád íze szerint működik. Ti azt akarjátok, hogy bármit megtehessetek, akár más kárára is. Ez megengedhetetlen.

Ezek az önálló gondolataim. A számok mellett.

2021. ápr. 25. 19:28
 276/289 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, hogy kifejtetted bővebben az álláspontodat.
2021. ápr. 25. 19:36
 277/289 anonim ***** válasza:
56%
267: Tudod, a számok pont azért jók, mert nehéz őket megcáfolni. Csak vergődni tudsz, amikor valaki olyan számokkal jön, ami cáfolja minden hülyeséged.
2021. ápr. 25. 19:39
 278/289 anonim ***** válasza:
16%

276: valójában ez egy egyszerű kérdés!

Melyiket tartod valószínűbbnek:

- egy veszélyesebb vírusmutáció miatt halnak meg (jan.eleje körül jelent meg a brit mutáns)

- egy védőoltás miatt halnak meg (amit ráadásul csak mostanában kezdtek adni az 50 alatti korosztálynak)

2021. ápr. 25. 19:40
 279/289 anonim ***** válasza:
100%
280 as január óta emelkedő ez a szám 50 alatti halálozás. Nem tudom felétek, hogy oltanak, de nálunk 2 hónapja sorra kerültek 50 alattiak, máshol meg idősek se, ez nagyon változó.Ez a kérdés sajnos nem egyszerű, környezetemben 1 oltás utáni halálról tudok 55 éves egészséges férfi 2 hétre rá. Nem tudom a választ sajnos az egyszerű kérdésre.
2021. ápr. 25. 19:49
 280/289 anonim ***** válasza:
13%
nincsisvirus az egsze tko kamu am hta nemm tudajtok? istenem. naagyoon nayg kutykák vaaagytok istenem!🤣🤣🤣 Hajra Orbnam 2023!3
2021. ápr. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!