A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.
Elgondolkoznék azon, hogy miért írogat nekem valaki ilyesmit, vagy kiröhögném.
Én mondjuk soha nem írnék le olyat, hogy aki nem oltat, azt halálra ítélném az ellátás megvonásával.
Mert te ezt írtad lényegében.
Javíts ki, ha tévedek.
"Elgondolkoznék azon, hogy miért írogat nekem valaki ilyesmit, vagy kiröhögném."
Nem a kérdésre válaszoltál.
"Te mit szólnál ahhoz, ha én elkezdeném terjeszteni rólad, hogy egy gyilkos vagy, aki a fél családját lekaszabolta?"
Ez volt a kérdés. Tehát nem neked írogatnék, hanem elkezdeném a világban terjeszteni ezt rólad. Látnák az ismerőseid, stb, sokan közülük el is hinnék. Mit tennél? Hagynád? Bírósághoz fordulnál? Erre válaszolj.
Ha te most bírósággal fenyegetőzöl, az különösebben nem érdekel, ugyanis a te hozzászólásaid is kb büntetőjogi kategória (uszítás pl).
Az általad vázolt helyzet inkább zaklatás lenne.
Azt meg nem hiszem, hogy sokan elhinnék-szoros ismerősök nyilván nem, mert látják, hogy a családtagjaim életben vannak.
Nem értem a problémád.
Ha nem értenéd: arra akarok kilyukadni, hogy ha én ilyen dolgokat kezdenék el terjeszteni rólad, akkor engem a bíróságon meghurcolnak. A kijelentéseimnek van következménye. A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy a kijelentéseidnek soha nincs következménye.
Ha te azt állítod a tudomány álláspontjával szembemenve, hogy te oltás nélkül is kihordod lábon a vírust, akkor annak is következménye kell, hogy legyen. Ez így működik tudod egy normális világban.
Hol uszítottam?
"A dohányos párhuzam azért nem állja meg a helyét mert a dohányos nem veszélyeztet azzal, hogy ő dohányzik (hacsak nem kisbaba vagy és a füstöt konkrétan az arcodba fújják)."
Miért is nem állja meg a helyét?
A dohányzás egy felvett rossz szokás amit jelentős pénzekbe kerül kezelni.
Senki sem köteles a tb-jével egy lassú öngyilkosság kezelését finanszírozni.vagy például az alkoholistákét.
DE! És itt jön a De: a magyar társadalombiztosítás alapja a társadalom minden tagjának feltételek nélküli ellátása amihez mindenki a fizetéséből hozzájárul,ráadásul a rászorulók is megkapják a kezelést,nem úgy mint az usában ahol ha rákos leszel de nem elég drága biztosítási csomagot fizetsz akkor meghalsz!
Erre azt kijelenteni h ha én egy betegség súlyosságával szemben szkeptikus vagyok és a saját immunrendszerem támogatására nem kívánok semmilyen külső beavatkozást igénybe venni(mivel semmi bajom),hogy akkor ha én elkapom a biztosított mivoltamra tekintet nélkül bosszúból nem kapok orvosi ellátást az eddig hallott legembertelenebb ,legigazságtalanabb ,legtársadalomellenesebb megnyilvánulás amit itt olvastam!
Az elmúlt sok sok évben orvosnál nem jártam ,beteg nem voltam ,táppénzen nem voltam ,a tavalyi és eddig az ideji évet is becsülettel végigdolgoztam,a szisztémám bizonyítottan működik köszönöm nem kérek külső beavatkozást a szervezetem működésébe!
De ha ennek ellenére ilyen módon megvonnák az ellátáshoz való jogomat akkor a pénzemet se akarják mert a semmiért nem fogok fizetni!
Egyébként nem tudom miért lepődtök meg ezen, de kötelező védőoltások is vannak, gyerekként ezeket muszáj megkapnod. Több országban például súlyos büntetéseket kapsz, vagy akár ki is tiltanak ha nem kaptál ilyen oltást (és nem Zimbabwe meg ilyen helyek, Olaszország például, vagy New York is ilyen, ahol megnőtt a sok oltás ellenes hülye száma aki szerint autista leszel az oltástól), teljesen jogosan. Mivel egyénként társadalmi felelősséged van más embertarsaidra is. És azért mert szerinted a chemtrail tolja a repülőt, mert az 5G hullámok megmikrozzák az agyad attól még vannak olyan szabályok amiket kénytelen vagy betartani ha te is a közösben szeretnél élni. És ha ehhez az kell, hogy beadsz magadnak egy oltást, amivel aztán kevésbé terheled le közvetlenül (mert nem betegedsz meg vagy nem annyira) vagy közvetve (mert nem adod át olyannak aki könnyedén súlyos beteg lehet) az egészségügyet akkor ezt kell tenned. Én szeretnék már normálisan maszk nélkül létezni, de amíg egyesek alapvető középiskolai biológiát képtelenek elfogadni (RNS vakcinák és azok működése) addig meg is érdemeljük hogy maszkban otthon vergődünk.
Érdekes amúgy, hogy van egészségügyis ismerettségem (egy magánklinikai cég és az ott dolgozó orvosok), és egytől egyig mind a "bármit, hogy letudjuk" elvet követi. Akinek bizonyos alapbetegsége van (pl pajzsmiriggyel kapcsolatos) annak a vektorvakcinák általában ellenjavaltak, nekik érdemes Pfizer vagy Moderna de ennyi.
"Ha te azt állítod a tudomány álláspontjával szembemenve, hogy te oltás nélkül is kihordod lábon a vírust, akkor annak is következménye kell, hogy legyen"
Hogy micsoda?!Emberek százezrei hordták ki lábon a vírust!
A tudomány álláspontja mióta az hogy aki elkapja a koronavírust az csak kórházi kezeléssel éli túl?
Akit nem oltanak be az meghal?
Következménye kell h legyen annak h valaki egészséges?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!