Ha Favipiravir gyógyszertől múlt el a koronavírus betegség, akkor ugyanúgy elkaphatom ismét, ha véletlenül kapcsolatba kerülök a vírussal, vagy kialakulhatott a szervezetben immunizáló védettség?
értem, én elég beteg lettem tőle, alig kaptam levegőt, majd elájultam
szag, íz érzék kiesett, pontosabban minden étel undorító ízű, és minden büdös szagú lett, még a sima levegő is, odakint és idebent úgyszintén
ezenkívül még szédültem is, alig tudtam megállni a lábamon, és a fulladás, a köhögés, ami által nem jött fel semmi
Ez a gyógyszertől vagy a vírustól? Mert elég félreérthető.
Szédülésed tart még?
A szaglászavarra próbálj nagydózisú komplex B-vitamint! És kérlek írj majd, van-e változás;)
nem, ezek a tünetek a betegség tünetei voltak, mikor elkezdtem szedni a favipiravirt szép lassan elmúltak az említett tünetek, de összesen 5 nap alatt, fokozatosan
utána már csak enyhébb fulladás volt, és köhögés, de ez is kellemetlen volt, annyira, hogy külön gyógyszert irattam még fel ezekre is, retafyllint meg köptetőt
Nekem is a favir utan tuntek el a betegseg tunetei. Mint a laz, etvagytlansag, almatlansag.
A korhazban(mivel ott is voltam) mindenki kapott 2x8 majd 2x3 darabot naponta. Es senkinek sem lett semmilyen mellekhatasa, sot mindenki idovel latvanyos javulasnak indult. Hozzateszem ez kozepsulyos covid részleg volt, nem a lelegeztetos intenzív.
a korházban az egyik beteg a Favipiravirra allergiás reakciót produkált, erős hasmenést, valamint feldagadt a nyelve, és nem kapott levegőt
talán egyszerre vette be mind a 8 szemet a kúra elején, ahelyett hogy időben elosztva, mondjuk óránként egy szemet vett volna be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!