Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A sok oltáspárti ember nem...

A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.

Figyelt kérdés
És mert persze a nép pont olyan, hogy az egyik megy a többi után. "Jajj nekem is gyorsan egy oltást" nem számít, de mindenki kapja, gyorsan. Nevetséges! Életemben nem gondoltam, hogy az emberek ennyire manipulatívak is tudnak lenni és elhisznek mindent!

2021. ápr. 23. 03:07
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/289 anonim ***** válasza:
32%

188 vagyok. A dohányos párhuzam azért nem állja meg a helyét mert a dohányos nem veszélyeztet azzal, hogy ő dohányzik (hacsak nem kisbaba vagy és a füstöt konkrétan az arcodba fújják). Persze passzív dohányzás, de nem dohányosként mondom, hogy azért általában a nem parasztabbik nem ott dohányzik ahol más is áll. Alkohol ugyanez.

A vírus esetében azért más, mert lehet te lábon kihordod, de mivel elméletileg kisebb eséllyel fertőzöl oltással, így simán lehet, hogy te átadod a mindennapok során pár olyan gyengébb immunrendszerrel rendelkezőnek a vírust (a tudtodon kívül) amitől ők viszont kidőlnek, rosszabb esetben elhunynak. A már említett szolidaritás.

Egyébként az egy radikális ötlet volt, logikusan ilyen úgy sem lesz és lehet. A legnagyobb baj ezzel a nyitással nem az, hogy oltáshoz kötnek olyan szolgáltatásokat, amik nem kötelezőek, viszont magas a fertőzésveszély (mert a buszt nem tilthatják le, azzal dolgozni is járnak). Hanem az, hogy még nem történt meg minden regisztrált beoltása (vagy legalább vakcina felajánlása). Tehát aki pl 20-30 éves, és nem szenved alapbetegségben, az simán lehet, hogy még semmilyen vakcinára nem kapott lehetőséget. Na nála valóban egy diszkrimináció így.

2021. ápr. 25. 09:40
 202/289 anonim ***** válasza:
23%
Ez egy fasiszta, és most magyarázkodik.
2021. ápr. 25. 10:02
 203/289 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem el, hogy ilyenen komoly pofával elkezd valaki filozofálni, hogy hogy tiltson ki betegeket egy kórházból. Ez már tényleg teljesen az alja.
2021. ápr. 25. 10:05
 204/289 anonim ***** válasza:
64%
Konkrétan kivetetné a TB-ből az életmentő ellátást, ha nincs oltás. Ébresztő, itt tényleg nagyon nagy gáz lesz hamarosan, ha ilyeneket kezdenek egyesek szemrebbenés nélkül előadni.
2021. ápr. 25. 10:09
 205/289 anonim ***** válasza:
13%

Nem erről van szó. Arról van szó, hogy ha nem kéred az oltást, mert "én úgyis kihordom lábon, egészséges vagyok, nem terhelem a rendszert", akkor ne kapj ellátást, ha covidos vagy. Ami teljesen jogos, mert nektek az egész érvrendszeretek arra épül fel, hogy a vírus nem súlyos, és nem kerülhettek tőle súlyos állapotba.

Azért álljon már meg a menet. A szólásszabadság nem ott kezdődik, hogy a kijelentéseidnek soha, semmilyen körülmények között nincs következménye.

2021. ápr. 25. 10:14
 206/289 anonim ***** válasza:
71%
Elképesztően társadalom-és emberellenes nézeteid vannak.
2021. ápr. 25. 10:17
 207/289 anonim ***** válasza:
20%

Ne haragudjatok, ti most tényleg amellett érveltek, hogy hagyjanak benneteket tovább fertőzni másokat, akik esetleg belehalnak (mert ha nem akarjátok betartani az óvintézkedéseket, és nem akarjátok beoltatni magatokat, ez a következménye), de ha ti ellátásra szorultok, akkor kutya kötelessége a társadalomnak ezt biztosítani?

Magyarul: nem vagytok hajlandóak a társadalom érdekében cselekedni, de elvárjátok, hogy a társadalom értetek cselekedjen? Ez színtiszta önzés.

Lidlipút meg nem értem: rendszeres véradó, ami egy tiszteletreméltóan önzetlen dolog, és mégsem érti, hogy felelősséggel tartozunk másokért is. Idegenekért is, ahogy a vére is idegenek kezelésére van felhasználva!

2021. ápr. 25. 10:24
 208/289 anonim ***** válasza:
40%
Te mit szólnál ahhoz, ha én elkezdeném terjeszteni rólad, hogy egy gyilkos vagy, aki a fél családját lekaszabolta?
2021. ápr. 25. 10:24
 209/289 anonim ***** válasza:
29%
A 206-osnak ment az előbbi
2021. ápr. 25. 10:25
 210/289 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy a 206-os írt-e nekem privátot, de arra kérem, hogy ne írjon, hanem válaszoljon arra, amit kérdeztem a 208-ban.
2021. ápr. 25. 10:49
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!