A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.
Nem hiszem el!!! 7-en pontozták le (7-ből!), hogy azt írtam, vállaljuk fel a kis kényelmetlenséget azért, hogy másoknak ne legyen nagyon rossz!!! Hordjuk a maszkot, hogy más ne haljon meg!
Rohadt önző lett a világ, megérett a pusztulásra.
Engem is lepontoztak amiért megkérdeztem, hogy mi értelme van az emberek egymásra uszításának...
Ha másokat ez tesz boldoggá
"Amennyiben nem kell az oltás, akkor nyugodtan ne éljenek vele, írják alá, hogy ők lemondanak erről saját felelősségre. Nyugodtan mehessenek mozi színház stb, viszont ha covidosok lesznek - és ne legyen így - de rosszul lennének, akkor nem vehetnek igénybe kórházi ellátást"
Én ebben benne vagyok ,bár ez ugyanúgy diszkrimináció mert akkor a dohányosok se kapjanak ellátást ha tüdőrákot kapnak stb...
Ellenben ha ilyen szigorúan büntetik h egésszéges vagyok,jó az immunrendeszerem és és a kovid alatt is rendszeresen jártam vért adni ami nekem maszkban rohadt rossz volt (mert olyankor nekem kell a friss levegő mert beszédülök),0 betegszabadsággal végigdolgoztam ezt az egész járványt.
Ha ilyen módon kitaszít a rendszer egyetlen bűnömért ,azért mert egészséges vagyok,akkor cserébe én meg nem vagyok hajlandó egy olyan rendszert finanszírozni ami ilyen módon válogat vagyis ne kelljen pl.TB-fizetnem.
Én vért is direkt a vöröskereszt véradásain adok h annak jusson akinek kell,de ha a társadalombiztosítás így hátat fordítana nekem akkor énis hátatfordítok neki és megyek a maszekba...
"Tényleg nem, csak épp berobbant a vírus nyár végére :DDDD komolyan, te hol élsz? Melyik bolygón? Nem veri ki a szemed a valóság?"
Semmi sem robbant be ,csak szeptember elsejétől leadták a nekik tetsző számokat,lesett is mindenki h hogy számolta ki ilyen ügyesen a vírus az elsejét.Hónapokig téma volt h érdekes módon ahogy a ner hazajött az adriáról és kiszórakozták magukat rögtön berobbant a "vírus".Sokaknak feltűnt akkoriban ez mindenhol furcsállták.
Érdemes megnézni h nyáron a környező országokban sokkal több volt a fertőzött csak érdekes módon nálunk nem volt semmi amikor csak a boltban kellett rongyot hordani ,még a buszon is csak ajánlott volt...Ezért mondom h a számok mindig aszerint változnak h mi az érdek,mivel se te se én nem tudjuk ellenőrizni őket.Szomszédom két nagyon öreg szülőjét negatív koronavírus teszttel a koronás halottak közé sorolták aznapra 68 halottat kommunikáltak ki amiből konkrétan tudtam h minimum 2 ebből a számból aznap nem volt igaz.Egyedül akkor lehetne valamelyest hinni a számoknak ha konkrétan megneveznék az elhunytakat és utána lehetne nézni...
Most egyesek a tegnapi terasznyitó képektől visonganak,pedig érdekes módon napi 10 halottnál be volt zárva minden mostmeg 200-nál nyitnak,azért mert az érdek úgy kívánja.Ezért álszent az egész korlátozósdi,régen a 100"lélektani határ" volt meg katasztrófa most meg a 200 nyitás...
"Semmi sem robbant be ,csak szeptember elsejétől leadták a nekik tetsző számokat"
Ok tehát szerinted Magyarországon az összes orvos hazudik arról, hogy milyen katasztrofális lett a helyzet őszre?
Ha ez a helyzet, akkor nincs miről beszélni, te nem valóságban élsz.
"Ok tehát szerinted Magyarországon az összes orvos hazudik arról, hogy milyen katasztrofális lett a helyzet őszre?"
Az orvosoknak ehez semmi köze a számokat központilag határozzák meg minden nap attól függően h mit akarnak elérni...
Ha ma te neadjisten úgy felhúzod itt magad h agyvérzést kapsz és belehalsz ha kimutatják nálad a kovidot akkor te is kovid áldozat leszel,a szívrohamosokkal ,daganatosokkal egyetemben.
Olyan apróságokról nem is beszélve h annak a valószínűsége h tízmillió random ember között a napi halálozás pár fő különbséggel egyenletesen minden nap ugyanannyi egy rossz vicc!
Soprontól Nyíregyházáig a haldoklók összehangolták a halálukat,ha tegnap 216-an haltak meg akkor másnap nem halhat meg 189 vagy 280 hanem +/- tíz ember a külömbség...
"Lajos bácsi ne cirkuszoljon maga holnap hal meg mert elcsúszunk a számokkal"
A viágon nincs olyan h 93000négyzetkilóméteren ilyen egyenletesen oszoljon el a napi halottszám...
Valóban,ha büntetnek azért,mert egészséges vagyok,akkor ne kelljen a tb-t fizetnem....
Annyira egyetértek Veled, Lidlipú!!
"Az orvosoknak ehez semmi köze a számokat központilag határozzák meg minden nap attól függően h mit akarnak elérni..."
Csak halkan megjegyezném, hogy az orvosi kamara kongatta folyamatosan a vészharangot, hogy szigorítsanak, mert már annyi beteg van a kórházakban, hogy nem bírják őket ellátni. Ezt tudod ők nem arra alapozták, hogy a kormány milyen számokat tesz közzé, hanem az orvosok, mint pl. az én bátyám is, személyesen tapasztalják a kórházakban. Tehát továbbra is azt állítod, hogy minden orvos hazudik, és tagadod, hogy a kórházak rogyásig tele voltak covid betegekkel.
Amíg tagadod a valóságot, nincs miről beszélni.
Egyébként minden kijelentésedet megcáfoltam korábban, semmire nem tudtál reagálni, csak 1 mondatot kiragadtál, amire neked annyi volt a reakciód, hogy szerinted hazudnak. Ez nem érv.
"Olyan apróságokról nem is beszélve h annak a valószínűsége h tízmillió random ember között a napi halálozás pár fő különbséggel egyenletesen minden nap ugyanannyi egy rossz vicc!
Soprontól Nyíregyházáig a haldoklók összehangolták a halálukat,ha tegnap 216-an haltak meg akkor másnap nem halhat meg 189 vagy 280 hanem +/- tíz ember a külömbség..."
Ennek a bekezdésnek még értelme sincs, de azért reagálok. Az esetszámok pár hete stagnáltak, éppen ezért a halálozási adatok most stagnálnak. Tudod, időkésés. Megint sikerült elfeledkezned róla, bár nem lepődöm meg. Eddig a gyakorin igen alacsony intelligenciáról tettél tanúbizonyságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!