Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A sok oltáspárti ember nem...

A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.

Figyelt kérdés
És mert persze a nép pont olyan, hogy az egyik megy a többi után. "Jajj nekem is gyorsan egy oltást" nem számít, de mindenki kapja, gyorsan. Nevetséges! Életemben nem gondoltam, hogy az emberek ennyire manipulatívak is tudnak lenni és elhisznek mindent!

2021. ápr. 23. 03:07
 251/289 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kétes állítás, hanem 20. századi történelmi, orvostörténeti tény.
2021. ápr. 25. 15:13
 252/289 anonim ***** válasza:
77%
Annyira tipikus a reakciód :)) nincs forrásod, ennyi.
2021. ápr. 25. 15:14
 253/289 anonim ***** válasza:
75%

a műveletlenségre ne legyél ennyire büszke

[link]

Hihetetlen, hogy valaki 3 keresőszót se tudjon beírni a google-be (polio vaccine injury), de itt diadalmaskodik a semmirekellésére

eszem megáll

2021. ápr. 25. 15:18
 254/289 anonim ***** válasza:
100%

Ez NEM forrás kérdése. Ilyenhez nem kell forrás. Mivel közismert, köztudott, ismert történelmi tény.

Azt sem tudod, mi ez a fogalom, de blöffölni azt nagyon szeretnél vele.

2021. ápr. 25. 15:19
 255/289 anonim ***** válasza:
43%
Esküszöm küldök nektek vizet csak adjátok meg a címeteket mert aki ennyire a forrásokat keresi az nagyon szomjas lehet...
2021. ápr. 25. 15:27
 256/289 anonim ***** válasza:
68%

"26625 fő halt meg eddig a koronavírus vagy a szövődményei miatt Magyarországon. Ez egy Szentes vagy Siófok szintű város"

Na ez is egy marhaság,így bármit lehet számolni ha ,csakhogy ez a szám szétoszlik az országban mellesleg a sima influenza idején két év alatt ugyanennyien meghalnak akkor hol van a kavicsozás?

2021. ápr. 25. 15:31
 257/289 anonim ***** válasza:
42%

"A koronavírus okozta többlethalálozás a szokásos éves adatokhoz képest, százalékban:

Világ 3, USA 13, Nagy-Britannia 12, Olaszország 12, Spanyolország 12, Oroszország 10, Magyarország 7, Németország 3,5"

Ez a tavalyi 2020-as év a 2019-hez hasonlítva. Majd a 2021-2019-es viszonylatotesz főleg érdemes néznünk, főleg nálunk ahol most volt év elején sajnos nagy halálozás.

Ja meg úgy jobb ha szét oszlik az országban? Így már oké ha lassan 27 ezer meghalt? Jó, nincs is covid, ez eloszlik az országra, ez belefér? Érzékeltetés az a Siófoki város. Hogy azt a "kevéske" 26 ezret lehessen hova tennie az embereknek a fejükben.

2021. ápr. 25. 15:43
 258/289 anonim ***** válasza:
63%
És,igen a beteg emberek minden évben meghalnak és minden évben összelehet adni őket és hozzá lehet rendelni egy város lakosságszámát,attól még ez nem jelenti azt h kb.tízmillióval ki kell cseszni.Ha már ennyire tájékozott vagy számold már ki h eddig mennyi ember vesztette el emiatt a barom lezárásosdi "még két hét" miatt a megélhetését ,megjegyzem az már nem siófoknyi ember lesz ám...
2021. ápr. 25. 15:50
 259/289 anonim ***** válasza:
50%
2021. ápr. 25. 16:18
 260/289 anonim ***** válasza:
48%

Tehát teljesen véletlenszerűen nőtt meg a halálozás? Véletlenül sem pl az a 26 ezer meghalt személy miatt?

Lezárások nem ez a téma, rossz kérdéshez írod. Azzal és a megoldásokkal én se értek egyet. Itt az oltás a téma. Hogy hasznos e kell e. Véleményem szerint igen, mivel 3 fázison át estek, bár én vakcinasznob vagyok és inkább a nyugati vakcinákkal oltakoznék ha lehet választani (lehet). És az se kérdés szerintem, hogy csak ezzel fogják a korlátozásokat feloldani mivel a vakcinával fog megoldódni a járvány. A vakcinákról millió egy cikket belinkeltünk már többekkel ide. Aki ezek után sem bízik bennük az soha sem fog.

2021. ápr. 25. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!